Найкоротша та найбільш непродуктивна сесія Житомирської міськради тривала всього чотири з половиною години » Новини Житомира
 
 


Найкоротша та найбільш непродуктивна сесія Житомирської міськради тривала всього чотири з половиною години

Автор: admin від 28-03-2013, 20:52, переглядів: 1 384

Найкоротша та найбільш непродуктивна сесія Житомирської міськради тривала всього чотири з половиною години

За цей час депутати встигли виступити із заявами та пропозиціями, були зачитані подяки депутатам міськради. Непорозуміння в депутатському корпусі виникли під час внесення пропозицій до порядку денного. Представники опозиції запропонували розпустити виконком міськради через його незадовільну роботу. Також вони хотіли розглянути питання про невідповідність займаним посадам заступників міського голови. Ані перше, ані друге більшістю прийняте не було. І як результат – вперше депутати не змогли затвердити порядок денний. Навіть після того, як виступили заступники міського голови Микола Боровець та Петро Закусило, повідомивши про свої заяви на звільнення і попросивши депутатів розглянути ці документи на даній сесії. Тим самим було б змінено порядок денний, і за нього можна було б голосувати повторно. Проте після четвертої за рахунком перерви та консультації міського голови з очільниками фракцій, сесію вирішено було закрити. Мер Житомира Володимир Дебой охарактеризував засідання як "ганьба депутатському корпусу":

"Та запросив представників фракцій за стіл переговорів, аби дійти згоди по всіх спірних питаннях"

Натомість опозиція говорить про неузгодженість поглядів та позицій депутатів і влади.

Міський голова вважає припинення роботи сесії великим негативом для міста – через гальмування важливих програм, які потребують фінансування з місцевого бюджету. Представники ж опозиції впевнені, що нічого страшного для міста не відбулося. Дата проведення наступного сесійного засідання на сьогодні не відома.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: