На Олевщині поліція розшукала водія, який травмував велосипедиста і зник з місця пригоди » Новини Житомира
 
 


На Олевщині поліція розшукала водія, який травмував велосипедиста і зник з місця пригоди

Автор: news_maker від 21-05-2019, 16:30, переглядів: 948

На Олевщині поліція розшукала водія, який травмував велосипедиста і зник з місця пригоди

Подія сталась уночі 20 травня поблизу с.Лопатичів. Під колеса автівки потрапив велосипедист. Керманич авто з місця пригоди зник, однак його розшукали працівники поліції. Врятувати життя травмованого велосипедиста медикам не вдалося. Триває розслідування усіх обставин.

Близько 3 години ночі до Олевського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення неподалік с. Лопатичів чоловіка без свідомості, ймовірно постраждалого у результаті ДТП. Біля нього знаходився і механічно пошкоджений велосипед.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції і медики. Непритомного чоловіка, як з’ясувалось, 29-річного жителя с. Кишина, було терміново госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили сліди від шин автівки та інші деталі, які вказували на дорожньо-транспортну пригоду. Відтак поліцейські провели першочергові заходи із встановлення автомобіля, яким було збито постраждалого, та його водія.

У результаті було з’ясовано, що до ДТП може бути причетний 30-річний житель с. Лопатичів. Під час огляду його автомобіля ВАЗ-211040 правоохоронці виявили та зафіксували механічні пошкодження, характерні для наїзду на перешкоду. Свою вину чоловік визнав і пояснив, що злякався накоєного, а тому поїхав з місця пригоди. Однак мав наміри навідатись у лікарню до збитого велосипедиста.

На жаль, не зважаючи на зусилля медиків, постраждалий чоловік 21 травня помер у лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження з’ясовуються усі обставини та причини, що призвели до фатальної події.

На Олевщині поліція розшукала водія, який травмував велосипедиста і зник з місця пригоди

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: