Вибір марки-виробника – одна із запорук високої якості бронедверей » Новини Житомира
 
 


Вибір марки-виробника – одна із запорук високої якості бронедверей

Автор: news_maker від 5-06-2019, 19:47, переглядів: 997

Вибір марки-виробника – одна із запорук високої якості бронедверей

Для тих, хто хоче захистити свій дім, квартиру чи офіс від проникнення зловмисників, важливо вжити підвищених заходів безпеки, в тому числі – придбати стійкі до злому двері. На ринку сьогодні працює багато виробників і продавців, які реалізують такі конструкції. Але, щоб такі стійкі двері дійсно виправдали очікування власників, необхідно купувати їх у ліцензованих виробників. Компанія повинна мати дозвільну документацію, сертифікати відповідності державним стандартам, висновки проходження продукцією випробувань у спеціалізованих центрах. Якісну бронедверь можна придбати за посиланням http://dveri.com.ua/ − це підприємство давно присутнє на ринку, і може пред'явити всі потрібні папери, або в інших фірм, які можуть підтвердити, що гідні довіри.

Класи захисту: щоб у недоброзичливців не було шансів

За стійкістю до зламування броньовані двері поділяються на класи від I до VI. Розполіл базується на здатності протистояти певним фізичним і механічним впливам. Щоб правильно вибрати клас, слід реалістично оцінити рівень ймовірної небезпеки, і придбати модель на клас вище – із «запасом» міцності. При потребі особливого захисту варто надавати перевагу конструкціям від ІІІ до VI класів, адже менший рівень навряд чи забезпечить належний рівень захисту. Такі варіанти спроможні протистояти грубій фізичній силі із використання різноманітних додаткових інструментів – від простих ручних до електричних, відповідно приналежності дверей до певного класу.

Підбір замка – економія недопустима

Замки можуть пропонуватись продавцем дверей в комплекті. Якщо фірма дає гарантію на стійкість замка, краще вибрати варіант із запропонованих нею. Також можна купити замок окремо. Критерії вибору прості: відповідність стандартам і фірма-виробник з хорошою репутацією. Для підвищеного захисту рекомендують встановлювати два незалежні замки з різними конструкціями і окремими ключами. В цьому випадку вкрай недоцільно економити – це може звести нанівець усі захисні властивості броньованих дверей.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: