Шпалери Rasch — найкращий вибір для ремонту » Новини Житомира
 
 


Шпалери Rasch — найкращий вибір для ремонту

Автор: news_maker від 5-06-2019, 19:56, переглядів: 1 197

Шпалери Rasch — найкращий вибір для ремонту

Вишукані шпалери Rasch, німецького виробництва, це яскравий приклад високої якості, стильного дизайну та практичності. Виробник на вибір клієнту пропонує велику гамму шпалер, починаючи від бюджетно класу і закінчуючи більш дорожчими моделями. Особливої уваги заслуговують текстильні шпалери rasch, які представлені на http://www.baccara.com.ua/catalog/brend/rasch: вони неймовірні і заворожують з першого погляду.

Основні переваги шпалер Rasch

Шпалери rasch вже давно завоювали світову популярність і стали доступними в продажі для багатьох охочих. Вся продукція має велику кількість переваг. Найголовніші – це:

- висока якість, яка досягається за рахунок сучасного обладнання і якісного матеріалу;
- привабливий зовнішній вигляд;
- великий асортимент;
- універсальність: вони чудово будуть виглядати на стінах спальної кімнати чи у вітальні, коридорі, в дитячій, на кухні;
- екологічна безпечність. Шпалери виготовляються з екологічно чистих матеріалів, що підтверджується різними сертифікатами якості і безпеки. Ось тому, застосовуючи в інтер’єрі кімнати шпалери Раш, ви тим самим формуєте здоровий мікроклімат, а також надійно захищаєте стіни від можливого грибка, плісняви. Саме паперові шпалери Раш являються найкращим варіантом для дитячої кімнати;
- стійкість до сонячних променів, освітлення. Такі шпалери не втрачають свого привабливого вигляду на протязі довгого часу. Гарантія виробника на стійкість до вигорання – 5 років.

Палітра кольорів та текстури

Особливу увагу потрібно звернути на зовнішній вигляд шпалер Раш, які нагадують справжній дизайнерський виріб. Щороку компанія поповнює асортимент продукцію новими колекціями, які відповідають тенденціям моди і потребам сучасного покупця. Кожна колекція – індивідуальна, виконана в сучасних стилях. На вибір пропонуються шпалери як спокійних, нейтральних відтінків, так і більш яскравих. Особливою гордістю компанії являються шпалери, поверхність яких чудово імітує камінь, шкіру, дерево.

Вибір настільки великий, що задовольнить інтереси навіть самого вередливого покупця.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: