1С онлайн – зручне рішення для керування бізнесом » Новини Житомира
 
 


1С онлайн – зручне рішення для керування бізнесом

Автор: news_maker від 7-06-2019, 16:16, переглядів: 1 189

1С онлайн – зручне рішення для керування бізнесом

1С – одна із найбільш популярних облікових програм. Існує багато її різновидів: 1С Бухгалтерія, Підприємство, Управління торгівлею, продукти для галузевих підприємств і т.д. Головний плюс таких програм – це цілковита автоматизація усіх процесів і взаємодії між ними. З хмарними технологіями можливості їх застосування сягнули набагато далі. При цьому 1с онлайн доступна для кожного бажаючого – замовити послугу можна за посиланням cloud.net.ua чи в іншого надійного провайдера. Популярність такого підходу зростає, оскільки він дає багато переваг, які неможливо отримати при роботі з традиційною версією.

Які позитивні сторони впровадження хмарної 1С?

До переваг переходу на 1С онлайн відносяться наступні:

- Простота встановлення і використання

Щоб користуватись «комплексною» версією, потрібно замовити програмний пакет, оплатити його вартість, чекати на спеціаліста з установки. У випадку з хмарою запуск продукту займає лише декілька хвилин, а робота з ним майже нічим не відрізняється від роботи зі звичайною програмою.

- Автоматичне оновлення

Користувачу не потрібно викликати спеціаліста чи виконувати оновлення самостійно – все своєчасно відбувається в автоматичному режимі.

- Висока продуктивність

Сучасні програми 1С дуже вимогливі до ресурсів, і на середньостатистичному ПК будуть працювати повільно. У випадку з хмарою програма працює на потужному сервері, і при нормальному інтернет-з´єднанні робота з базами буде проходити швидше, ніж локально.

- Колективна робота

Програма у хмарі – оптимальний варіант для спільної праці колег із різних офісів або при дистанційній зайнятості. Програма доступна всюди, де я стабільний інтернет, тобто керувати діловими процесами можна практично з будь-якої точки світу.

- Захист інформації

В хмарі виконується резервне копіювання, використовуються дубльовані дискові підсистеми та шифрування каналів передачі даних. Користувачі працюють в межах наданих їм прав доступу, так що інформація надійно захищена.

Чи вигідно використовувати 1С у хмарі?

Відповідь однозначна: так. При покупці програми необхідна регулярна плата за оновлення, додаткові ліцензії, а також оплата системного адміністратора. В хмару уже включені оновлення і підписка на інформаційно-технічний супровід. Завдяки цьому 1С онлайн обходиться підприємству набагато дешевше.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: