У Житомирі поліція перевірила повідомлення про можливі замінування вишів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція перевірила повідомлення про можливі замінування вишів

Автор: news_maker від 16-07-2019, 15:52, переглядів: 2 139

У Житомирі поліція перевірила повідомлення про можливі замінування вишів

15 липня до поліції від адміністрації двох з вищих навчальних закладів у м. Житомирі надійшли повідомлення про отримання електронних листів про нібито закладення вибухівки. За результатами огляду будівель та прилеглих територій жодних вибухових предметів або таких, що могли б становити загрозу безпеці громадян, не виявлено.

У навчальних закладах працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.

Поліцейські огородили по периметру території потенційної небезпеки, доступ до яких було тимчасово обмежено. Також проведена евакуація присутніх у приміщеннях людей. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту.

Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень та навколишніх територій. Прежметів, які могли б становити загрозу безпеці громадян, не виявлено.

Інформація про події належним чином зареєстрована. Водночас тривають заходи зі встановлення авторів тривожних повідомлень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: