У Житомирі підприємець подарував взуття мешканцям соціального гуртожитку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі підприємець подарував взуття мешканцям соціального гуртожитку

Автор: news_maker від 14-08-2019, 17:37, переглядів: 2 032

У Житомирі підприємець подарував взуття мешканцям соціального гуртожитку

У рамках співробітництва Житомирської обласної ради та благодійних організацій і меценатів у сфері соціального захисту малозахищених верств населення 13 серпня були передані подарунки від взуттєвої компанії «Олтея» двом комунальним закладам обласної ради.

Майже 100 пар шкіряного жіночого взуття отримали мешканці обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та учні Житомирського вищого професійного училища-інтернату. Мешканцям соціального гуртожитку та студентам училища-інтернату було презентовано 87 пар шкіряного жіночого взуття.

«Корпоративна соціальна відповідальність у взаємодії держави, та зокрема, органів місцевого самоврядування і бізнесу сприяє розвитку громадянського суспільства. Радію, що така європейська модель працює і у нас. Так, ми можемо допомагати закладам соціального напрямку, де люди особливо чутливі до змін – економічних, соціальних тощо, вони потребують особливого піклування. Сфери прояву таких соціальних ініціатив для дітей позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт мають бути пріоритетними», - зазначив заступник голови обласної ради Максим Вілівчук.

Подібні акції обіцяють зробити постійними та продовжити налагоджену комунікацію з закладами соціального захисту.

«Ми щороку проводимо подібні благодійні акції. Так, зокрема, робили відправки взуття у зону проведення бойових дій на сході нашої держави. А обговоривши з керівництвом обласної ради питання соціальної підтримки, ми обрали заклади, які вкрай потрібно забезпечити взуттям. Привезені моделі для літнього та осіннього сезонів, що якраз є актуальним зараз. Надалі плануємо не полишати цю роботу», - розповів меценат Дмитро Коровін.

Заступник департаменту праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації Василь Павлюк і керівники комунальних установ Оксана Куликівська та Олена Дерев’янко висловили подяку за подарунки та зацікавились в подальшою співпрацею, зокрема проходженні практики у даній компанії та працевлаштуванні там дітей.

Мешканці соціального гуртожитку приміряли подарунки та дякували за допомогу в забезпеченні їх взуттям.

Довідково: Взуттєва фабрика «Олтея» майже з 20-річним досвідом роботи. У 2008 році було офіційно встановлено бренд «OLTEYA». На той момент компанія вже мала повнофункціональні складові приміщення, цехи, оснащені професійним італійським обладнанням та велику команду кваліфікованих працівників. Сьогодні компанія виробляє 200 пар взуття на день та понад 10000 щосезону, використовуючи оригінальний дизайн та матеріали високої якості, виготовлені в Україні, Італії, Туреччині та Польщі. Взуття продається в численних регіонах України, має представництва в Республіці Білорусь, Литві.

«OLTEYA» успішно співпрацює з українським брендом одягу PASKAL, який представляє свої колекції в рамках Паризького тижня моди.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: