Де безпечно зняти квартиру на добу у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Де безпечно зняти квартиру на добу у Житомирі

Автор: news_maker від 21-08-2019, 20:25, переглядів: 1 879

Де безпечно зняти квартиру на добу у Житомирі

Сайт «obyava.ua» пропонує гостям Житомира послуги подобової оренди житла. Крім цього, оренду квартири на довгостроковий термін, житла в приватному будинку, офісів, складських приміщень, обмін нерухомості.

Винаймати квартиру подобово в Житомирі, дуже просто і вигідно. Вам лише потрібно звернутися до нас. Ми спеціалізуємося на підборі, враховуємо всі побажання і потреби. Ми швидко відповідаємо на всі запити клієнтів, навіть якщо людина просто знайомиться з інформацією про здачу в оренду своєї квартири.

Наші пропозиції

У нашому житловому депо, Ви знайдете:

- Квартири подобово різних класових категорій, від економ, до розкішних апартаментів.
- На нашому сайті, ви знайдете пропозиції оренди житла в різних куточках міста Житомир.
- Практично всі квартири мають мінімальний набір для приготування їжі, прийняття гігієнічних процедур.
- Ми беремо відповідальність на себе за оформлення всіх документів, від Вас нам потрібні лише паспортні дані.
- Наші співробітники працюють 24/7 на тиждень, ми готові розв'язувати всі проблеми пов'язані з підбором, побажаннями, квадратури, кількості кімнат і балконів і т. п.

Переваги подобових квартир

На відміну від дорогих пропозицій місцевих готелів, ми пропонуємо великий вибір апартаментів в центрі міста і на периферії. У Вашому користуванні можуть бути:

- Одно, двох, трьох, чотирьох кімнатні квартири. Дуже зручно для групи туристів, студентів, чи ділових партнерів.
- У Вашому розпорядженні буде: побутова техніка (праска, пральна машина, мікрохвильова піч і т. п.), особиста кухня і ванна кімната. Завдяки цьому, Ви будете почуватися як вдома.
- Можливість щоденного розрахунку.

Ціна пропозицій

Ми пропонуємо подобову оренду квартир в Житомирі за максимально низьку ціну. Всі варіанти найму квартир подобово відповідають своїй вартості. Вартість житла стартує від 200 грн за добу. На сайті «obyava.ua» найнижчі ціни на житло в усьому місті, є можливість завчасного бронювання. У святкові дні, наприклад, Новий Рік, умови здачі в оренду можуть змінюватися, тому вартість потрібно уточнювати перед поїздками. В такі періоди року, житло краще бронювати заздалегідь.

На нашому сайті представлений великий асортимент різно класового житла, є можливість заздалегідь забронювати потрібну квартиру.

Наші співробітники виконають всю необхідну роботу по оформленню оренди житла, зустрінуть Вас, проведуть коротку екскурсію по приміщенню та вислухають Ваші побажання. Наші співробітники спеціалізуються на всіх видах житлових і нежитлових приміщень. При наявності будь-яких питань залиште заявку на сайті obyava.ua, наші консультанти зв'яжуться з Вами протягом доби.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: