Спортивні шейкери - чому попит на них стрімко зростає? » Новини Житомира
 
 


Спортивні шейкери - чому попит на них стрімко зростає?

Автор: news_maker від 26-08-2019, 22:23, переглядів: 1 891

Спортивні шейкери - чому попит на них стрімко зростає?

Спортивне харчування необхідне для швидкого росту м'язової маси, прискореного відновлення енергії після інтенсивних тренувань, забезпечення заряду сил і бадьорості. Без нього не можна обійтися ані професійному спортсмену, ані новачкові. Однак для створення правильних протеїнових коктейлів і поживних напоїв - знадобиться також і спеціальний спортивний шейкер, оскільки в основному добавки випускаються у вигляді порошку, який вимагає розведення рідиною перед вживанням.

Як влаштований шейкер

Спортивний шейкер - зручний у використанні, конструктивно простий прилад, призначений для змішування і транспортування спортивного харчування. Сучасні моделі відрізняються компактними габаритами і різноманітним дизайном, легко розміщуються в сумці будь-якого розміру, не потребують якогось особливого догляду. Достатньо після кожного застосування вимити ємність водою і протерти сухою чистою серветкою.

Конструкція складається з вміщеної всередину колби сіточки, завдяки якій при стряхуванні шейкера отримують коктейлі без грудочок, однорідний за своєю консистенцією. Замість пластмасової або металевої сіточки всередині може перебувати кулька або зірочка, що ніяк не вплине на якість приготованого напою.

Шейкери не протікають завдяки своїй особливій кришці, котра щільно прилягає і герметично закручується - навіть при перекиданні колби рідина не протече назовні. На корпус більшості моделей нанесена мірна шкала, що дозволяє готувати коктейлі за рецептом без використання додаткового мірного стаканчика.

Вибір шейкера: на що звернути увагу?

При виборі спортивного шейкера слід звернути увагу на наступні характеристики:

1. Кількість камер:

- двокамерні - у відсік для рідини заливається вода, в іншому зберігають протеїнову суміш, гейнер, вітамінний або амінокислотний комплекс;
- трикамерні - в одну камеру можна залити гарячу або холодну воду для приготування напою необхідної температури, другий відсік призначений для порошкових сумішей, третій розділений на 4 частини, в ньому можна зберігати таблетки і капсули (окремо кожен вид);
- чотирикамерні - є резервний відсік, який можна використовувати для розміщення додаткової порції харчової добавки.

2. Матеріал:

- пластик - легкий, міцний, коштує дешевше інших аналогів, популярний у новачків і чемпіонів;
- силікон - легкий, але не володіє високою міцністю;
- метал - довговічний, важкий, дорогий за ціною.

3. Місткість (об'єм від 300 до 900 мл). Найбільш популярні шейкери:

- 500 мл - для приготування однієї порції стандартного протеїнового напою;
- 600 мл - для приготування гейнерів і протеїнових напоїв;
- 700 мл - для змішування гейнерів, білково-вуглеводних коктейлів.

4. Форма: у вигляді склянки - зручно пити коктейль, можна не носити з собою зайві атрибути, добре розводити в них також і популярні компотні суміші з сухофруктів, завдяки чому їх можна зустріти навіть у популярному ресторані Києва, в університетах або офісі бюро перекладів.

5. Кришка:

- захлопувається - виглядає ефектно, але недостатньо герметична;
- закручується - герметична і надійна.

6. Вартість. Залежить від:

- обсягу;
- матеріалу;
- бренду;
- кількості камер.

Наприклад, хороші ціни на спортивний шейкер в Києві можна знайти в інтернет магазині спортивного харчування та аксесуарів Mordex.Net. В цілому, аксесуар вибирають індивідуально, виходячи з особистих переваг. Основною умовою є зручність застосування. Бажано придбати модель з вимірювальною шкалою від надійного і перевіреного виробника.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: