Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів » Новини Житомира
 
 


Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів

Автор: news_maker від 31-08-2019, 00:00, переглядів: 4 835

Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів

Зовсім скоро настане сезон стильних курток та пальт. Погода обіцяє бути різною, і однією курткою від холодів не відбудешся. Про головні "курточні" тренди сезону осінь-зима 2019-2020 розповідають стилісти українського бренду одягу Gepur. За вдалими покупками вирушай сюди https://ua.gepur.com/catalog/kurtki.

Головні тренди холодного сезону

Відпочиваємо від яскравої літньої палітри та занурюємося в пастельні, природні тони, характерні для осінньо-зимового одягу. Не бійся злитися з натовпом у чорній або сірій демісезонній жіночій куртці. Зараз в тренді нестандартні рішення, принти та акценти, які допоможуть тобі бути оригінальною.

Зверни увагу на клітинку. Вона добре виглядає не тільки на пальті або жакеті, а й на куртці, далекій від класичного крою. В тренді також строкатий принт Пейслі та печворк. Обирай трендові моделі в наступних кольорах:

- бежевий;
- сірий;
- марсала;
- брудний рожевий;
- яскравий лаймовий.

На спокійному тлі виділяються соковиті відтінки зеленого. Додай в свої луки лаймові акценти або експериментуй з великими елементами.

Фасони в новому осінньому гардеробі різні. Від жіночних приталених пальт і до об'ємних укорочених курток. Піджак з чужого плеча – вже майже must-have, а натуральне хутро носити не модно. Обирай моделі з декором зі штучної вовни, з імітацією страусиного пуху або хутра кролика. Сучасне еко хутро виглядає дорого, якісно і носиться довго, не втрачаючи "товарний" вигляд.

Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів


Жіноча осіння хутряна куртка-бомбер підходить до всього і не стісняє твої рухи. Альтернатива – коротка куртка-дублянка. Обирай моделі в трендових або нейтральних відтінках.

З чим поєднувати модні осінні куртки?

Роби вибір, виходячи зі свого стилю та способу життя. Тоді обновка точно буде поєднуватися з усім гардеробом. Наприклад, робітниці офісу найбільше підходять пальта, жакети або дублянки. Вони поєднуються з діловим одягом. Любителькам активного способу життя, спортивного або кежуал стилю підійдуть вітровки,короткі жіночі болонові куртки або бомбери.

Добрий лук вийде при грамотному поєднанні фактур та форм. Вони повинні вигідно підкреслювати твої особливості. Наприклад, бомбер, який додає об'єму в верхній частині тіла, краще виключити зі списку покупок, власницям типу фігури "перевернутий трикутник". Зате він личить типам "груша" та "пісочний годинник". У такому випадку його можна сміливо поєднувати навіть з джинсами скінні або легінсами.

Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів


Облягаючий тонкий верх тільки підкреслить повноту стегон. Це значить, він підходить всім, крім типу "груша". Тонкі короткі куртки при широких плечах носіть з джинсами mom fit, вільними брюками або спідницями. Простіше визначитися з вибором довгої куртки, яка закриває стегна. Обирай приталені моделі або куртки оверсайз. Універсальний варіант – вітровка на кулісці.

З взуттям у цьому сезоні можна експериментувати по повній. Масивні кросівки, ботильйони, що нагадують берці або строгі класичні, з гострим носом і на широких підборах. Незвичайний тренд – відкрите взуття зі шкарпетками. Поєднуй туфлі-човники та босоніжки з капроновими ажурними або блискучими шкарпетками. Хуліганська альтернатива – бавовняні високі моделі з помітним принтом або написом.

Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів


Без шкіряної куртки-косухи складно уявити жіночий демісезонний гардероб. Але мінімалістичних базових моделей вже не достатньо та вони наганяють нудьгу. Шукай цієї осені моделі з незвичними короткими рукавами, стильним декором, або в яскравому кольорі. Але всього повинно бути в міру. Нехай декор буде на чорному або іншому приглушеному фоні. А срібна куртка – гарна сама по собі, це вже готовий акцент. Эко шкіра – вигідна та якісна альтернатива натуральному матеріалу, та модний екологічний тренд. Додай еко одяг у свій “арсенал”.

Мода любить еклектику і це особливо помітно зараз. Тому сміливо поєднуй різний по стилю одяг в одному луці. Головне, щоб готовий образ виглядав органічно, личив тобі і відповідав місцю, в яке ти прямуєш. Тренуй свій смак і "надивленість" стеж за новинами моди, переглядай Fashion-блоги і обирай той стиль, який знаходить відгук у твоїй душі.

Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів


Як правильно підібрати розмір жіночої куртки?

Знати свій розмір потрібно в будь-якому випадку, тому обов'язково періодично роби заміри. Куртка повинна добре сидіти, особливо якщо вона має чіткий силует, як косуха. Не варто брати одяг із запасом в розмірі "на светр". З розміром можна переборщити та отримати куртку яка завжди сидить незграбно. Той розмір, який відповідає твоїм параметрам, добре сяде і на футболку, і на светр.

Сучасні синтепонові, болонові і навіть джинсові куртки вже шиються з розрахунком на оверсайз, тому сміливо бери куртку з твоїм розміром на етикетці, вона буде виглядати як треба. Зазвичай на етикетці є помітка, оверсайз це, чи куртка стандартного крою. Це зручно при покупках в інтернеті.

Які жіночі куртки носити у 2019 році: думка експертів


Якщо для пошуку ідеальної зимової жіночої куртки та осіннього пальта є час, то джинсові куртки та вітровки обирай вже зараз! Прохолодне бабине літо вже настало та вимагає легку курточку для прохолодних вечорів. Бажаємо стильної та ефектної осені, з любов'ю, Gepur!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: