Військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала військовослужбовця-наркодилера » Новини Житомира
 
 


Військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала військовослужбовця-наркодилера

Автор: news_maker від 4-09-2019, 20:25, переглядів: 1 853

Військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала військовослужбовця-наркодилера

Військового-контрактника впіймали під час повторного збуту амфетаміну. Затримали «на гарячому» молодшого сержанта військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно зі Слідчим управлінням та Управлінням протидії наркозлочинності ГУ Нацполіції в Житомирській області.

21 червня 2019 року в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій правоохоронці задокументували факт незаконного збуту наркотиків військовослужбовцем. «Товар» був вилучений, а експертиза підтвердила, що це психотропна речовина - амфетамін.

4 вересня 2019 цей же військовослужбовець знову продав амфетамін. Наркотичний засіб та грошові кошти, отримані за нього торговцем, вилучено, а зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі тривають обшуки за місцем проживання молодшого сержанта та огляд місця його затримання. Планується повідомлення військовому-наркодилеру про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Також готується подача до суду клопотання про обрання фігурантові запобіжного заходу.

Військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала військовослужбовця-наркодилера

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: