Житомир переймає досвід Франції у військовій сфері » Новини Житомира
 
 


Житомир переймає досвід Франції у військовій сфері

Автор: admin від 4-04-2013, 16:26, переглядів: 1 635

Житомир переймає досвід Франції у військовій сфері

4 квітня 2013 року, в об’єднаному міському військовому комісаріаті відбулась робоча зустріч керівництва комісаріату із французьким військовим радником при Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних Сил України Жаном Луї Делетом.

Військовий радник Франції прибув у Житомир з метою обміну досвідом із українськими колегами у сфері реформування Збройних Сил України.

Це вже друга зустріч військових з цих питань. На першій зустрічі було обговорено теоретичні аспекти переходу на професійну основу армії України. Сьогодні ж військові покажуть практичну сторону роботи військомату та зміни, що його чекають.

«Перехід на контрактну форму служби в армії – процес тривалий та затратний. Крок за кроком ми йдемо до професійної, сучасної та боєздатної армії, адже це опора та гарантія незалежності України», - переконаний заступник начальника Головного управління особового складу Генерального штабу Збройних Сил України полковник Ігор Миколаєнко.

Під час зустрічі із житомирськими колегами пан Луї Делет наголосив, що реформування армії у Франції відбулось у період з 1996 по 2002 роки, але й сьогодні у військовій сфері проходять процеси змін у структурі, чисельності, форматі армії.

«Франція має неабиякий досвід реформування війська, адже ми пройшли складний шлях переходу від призовної армії до професійної. І сьогодні ми готові поділитись цим досвідом, щоб наші колеги із України не повторили тих помилок, які були допущені у Франції», - наголосив французький військовий радник Жан Луї Делет.

Військовий комісар Житомирського ОМВК Олександр Рець наголосив, що сьогодні французький військовий ознайомиться із практичною роботою міського військкомату та змінами у структурі його роботи, внаслідок чергового етапу реформування армії.

Житомир переймає досвід Франції у військовій сфері

Житомир переймає досвід Франції у військовій сфері

Житомир переймає досвід Франції у військовій сфері

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: