У Житомирі активно проходить суботник » Новини Житомира
 
 


У Житомирі активно проходить суботник

Автор: admin від 6-04-2013, 21:21, переглядів: 1 743

У Житомирі активно проходить суботник

6 квітня 2013 року, працівники житлових та комунальних підприємств продовжують активно прибирати вулиці міста від піску та сміття. Житомирський міський голова Володимир Дебой особисто провів робочий об’їзд по місту та зустрівся із працівниками.

Люди скаржаться меру: через недостатність техніки для ЖЕКів більшість роботи доводиться робити вручну, або просити її в інших комунальних підприємств.

Інна Ткачук, майстер бригади «Коменерго» говорить, що її працівники щочетверга та щосуботи виходять прибирати території загального користування. «Сьогодні ми прибираємо вулицю Бердичівську. Щодня працівники прибирають свої території, а щочетверга та щосуботи виходимо на центральні, аби очистити їх від дорожнього змету та сміття», – говорить майстер бригади.

Цьогоріч через складну і затяжну зиму прибирати місто доведеться у швидкому темпі, аби встигнути до Великодніх свят. Міський голова Володимир Дебой говорить, що упродовж місяця щосуботи будуть організовуватися загальноміські прибирання за участю усіх працівників житлових та комунальних підприємств. Потім, як і заплановано, пройде загальноміська толока за участю організацій, підприємців, всіх бажаючих житомирян.

«Місто має бути чистим. Тому ми вирішили не робити 1 день толоки, а у всі суботи різні управління, служби, комунальні та житлові підприємства будуть працювати на закріплених територіях. Потім же проведемо загальне спільне прибирання. Я запрошую всіх житомирян вийти і прибрати принаймні біля себе, біля своєї оселі, улюблені місця відпочинку. Упевнений, що люди, які долучаться до загальноміського прибирання, і самі не будуть смітити, й іншим не дозволятимуть», – сказав мер Житомира під час робочого об’їзду містом.
У Житомирі активно проходить суботник

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: