Які переваги мають якісні пластикові вікна » Новини Житомира
 
 


Які переваги мають якісні пластикові вікна

Автор: news_maker від 1-12-2019, 19:02, переглядів: 2 288

Які переваги мають якісні пластикові вікна

Висока популярність пластикових вікон обумовлена ​​високими теплоізоляційними характеристиками, сучасним дизайном, легкістю в обслуговуванні і невисокою вартістю. З кожним роком компаній, що займаються виробництвом і продажем пластикових вікон стає все більше, завдяки високому споживчому попиту.

У зв'язку з цим конкуренція на віконному ринку постійно зростає, і призводить до того, що в продажу з'являються все більше конструкцій, які не відповідають стандартам якості.

Спочатку пластикові вікна були просто необхідністю, тому як старі дерев'яні не могли зробити житло теплим і затишним. Зараз ситуація дещо змінилася, багато людей купують вікна для прикраси свого житла. Зробити будинок красивим допоможуть ПВХ вікна в класичному виконанні або зроблені під дерево.

Купуючи пластикові або будь-які інші світлопрозорі конструкції ні в якому разі не можна економити, краще вибирати більш дорогий, але якісний склопакет і профіль. Деякі люди бажають заощадити, купують неякісну продукцію, зроблену з дешевого профілю, склопакета і навісної фурнітури, що незабаром призводить до погіршення характеристик і необхідності їх ремонту. Переваги пластикових вікон - це якісні комплектуючі, гарна збірка і професійна установка. Якщо хоча б один з перерахованих критеріїв не відповідатиме стандартам, зазначені характеристики продукції так само не будуть відповідати очікуванням покупця.

Дерево або пластик?

При виборі вікон для свого будинку або квартири, багато людей стикаються з питанням: які вікна краще поставити, дерев'яні або пластикові? З одного боку дерево більш красивий і екологічно чистий, природний матеріал, але вартість виробів з натуральної деревини завжди значно вище, крім того вони вимагають спеціального догляду без якого швидко вийдуть з ладу і втратять свій первинний вигляд. Переваги пластикових вікон в тому, що вони значно дешевше хороших дерев'яних, не вимагають особливого догляду, легко миються звичайними миючими засобами, мають хорошу звукоізоляцію і теплоізоляцію. Для людей, які бажають за вигідною ціною замінити всі вікна в своєму будинку або квартирі, найвигіднішим в усіх відношеннях варіантом буде встановити саме пластикові вікна, зроблені на заводі з високоякісного профілю, склопакета і німецької фурнітури.

Крім того, слід сказати і про те, що в разі ремонту, витрати на обслуговування дерев'яних або алюмінієвих вікон значно вище, ніж того вимагають ПВХ конструкції. У більшості випадків ремонт пластикових вікон - це заміна і регулювання фурнітури, а також установка додаткових цапф для кращого притиску стулки до рами для усунення продувань. Так ось, вартість фурнітури для дерев'яних вікон, приблизно вдвічі дорожче, ніж для ПВХ конструкцій. Це стосується і вартості робіт.

Резюмуючи сказане вище підсумуємо. Вартість вікон включає в себе не тільки ціну конструкції і вартість установки, а й періодичні витрати на їх обслуговування і ремонт. Тому перед покупкою вікон, радимо враховувати ці речі.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: