Horsemarket: все для занять кінним спортом і змагань » Новини Житомира
 
 


Horsemarket: все для занять кінним спортом і змагань

Автор: news_maker від 4-12-2019, 17:40, переглядів: 2 303

Horsemarket: все для занять кінним спортом і змагань

Верхова їзда – найкрасивіший вид спорту, що добре розвиває силу і витривалість. Взаємодія між людьми та кіньми почалася багато століть тому. Сьогодні ці граціозні тварини є джерелом позитиву, а також виконують роль своєрідних тренажерів, які поліпшують роботу м'язів наїзників. Крім цього, верхова їзда допомагає подолати багато страхів і комплексів, зміцнює нервову систему, виховує в дітях і дорослих добре ставлення до тварин.

Щоб займатися цим захоплюючим видом спорту, потрібна відповідна амуніція. Купити її можна за допомогою спеціалізованого сервісу Horsemarket. На його сторінках є все необхідне для верхової їзди: від захисної амуніції для коней до одягу і взуття для наїзників.

Спеціальний одяг для дітей

Якщо в якості розвиваючого заняття для своєї дитини ви вирішили вибрати верхову їзду, вже до першого уроку необхідно як слід підготуватися. Спеціальний одяг для дітей у кінному спорті – обов'язкова умова. Він забезпечує не тільки зручність, але і необхідний захист. Важливі елементи амуніції – каска і захисний жилет. Також потрібно не забути про покупку бриджів і взуття для верхової їзди. Обійтися звичайними штанами не можна, тому що в них немає спеціальної силіконової або замшевої вставки, що забезпечує хороше зчеплення з сідлом і запобігає натиранню внутрішньої сторони стегон юного вершника.

Бажано придбати дитині спеціальні черевики для верхової їзди і не забути про краги, що забезпечують захист нижньої частини ніг. Додаткові аксесуари – шапка і пов'язка на голову.

Все це можна купити в Horsemarket.

Екіпірування для досвідченого вершника

Крім початківців-любителів кінного спорту (як дітей, так і дорослих), є і ті, хто займається верховою їздою на професійному рівні, бере участь в турнірах. Такі покупці знайдуть в Horsemarket все для змагань. Асортимент складається з великого вибору спеціальної амуніції, в яку входить наступне:

- сідла,
- вуздечки,
- попруги,
- турнірні вальтрапи,
- попони,
- шпори,
- хлистики.

Для турніру потрібен спеціальний одяг: білі бриджі та поло, редингот або фрак. Чоловікам знадобляться краватки, а жінкам – сіточки для волосся. Витончений аксесуар для змагань – білі рукавички. Зручність і безпеку забезпечать краги з черевиками та шолом.

Horsemarket постійно стежить за новинками в кінному світі, вивчає потреби і враховує побажання своїх покупців. Приймаються замовлення на прямі поставки кінної амуніції зі складів виробників.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: