У громадському транспорті Житомира незабаром зросте вартість разового проїзду » Новини Житомира
 
 


У громадському транспорті Житомира незабаром зросте вартість разового проїзду

Автор: news_maker від 5-12-2019, 18:34, переглядів: 2 002

У громадському транспорті Житомира незабаром зросте вартість разового проїзду

5 грудня, на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування, яке вступить в дію з 10 січня 2020 року.

Документом передбачено, що вартість проїзду на міських автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху, при оплаті готівкою становитиме 7 грн, а у разі оплати проїзду в безготівковій формі – 6 грн.

Водночас, у разі відсутності (несправності) в транспортному засобі обладнання автоматизованої системи оплати проїзду (валідатора) вартість квитка складатиме 3 грн.

Перевезення учнів шкіл та інших загальноосвітніх навчальних закладів на період навчального року з 06:00 год. до 20:00 год. здійснюватиметься за 3 гривні.

Розглянули члени виконавчого комітету міської ради і питання зміни вартості проїзду в міському електротранспорті. Так, при оплаті готівкою проїзд в житомирських тролейбусах і трамваях коштуватиме 5 грн, а при оплаті в безготівковій формі - 4 грн.

Вартість проїзду в міському електротранспорті у нічний час (з 23:00 год. до 06:00 год.) встановлено у розмірі 10 грн. Пересадку між нічними маршрутами впродовж 30 хвилин з моменту купівлі (реєстрації) квитка буде безоплатною.

За пільговою вартістю отримуватимуть послуги з перевезень громадяни передбачені п.п.15-22 п.1.1. та п.п.2-3 п.1.2. додатку 2 до рішення міської ради від 12.04.2018 №992 «Про запровадження «Картки житомирянина»» (зі змінами та доповненнями). Зокрема, на міських автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху: при оплаті готівкою в розмірі 3 грн. з 10:00 до 16:00 години, а при оплаті «Карткою житомирянина» - 3 грн. без обмеження по часу. Проїзд у міському електротранспорті для даних категорій громадян з 01 березня 2020 року становитиме 3 грн при оплаті «Карткою житомирянина».

Без часових обмежень залишається безоплатне перевезення пільгових категорій громадян (згідно п.п.1-14, 23-25 п.1.1. додатку 2 до рішення міської ради від 12.04.2018 №992 «Про запровадження «Картки житомирянина»» (зі змінами та доповненнями), а саме: для учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО; інвалідів І та ІІ групи та осіб, що супроводжують осіб з інвалідністю І групи; дітей-сиріт; дітей-інвалідів та осіб, що їх супроводжують; учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС; дітей з багатодітних сімей.

Варто зазначити, що поки ціни на місячні проїзні квитки залишаться незмінними. Громадський - 140 грн., Студентський - 70 грн., Учнівський - 35 грн.



У громадському транспорті Житомира незабаром зросте вартість разового проїзду
У громадському транспорті Житомира незабаром зросте вартість разового проїзду
У громадському транспорті Житомира незабаром зросте вартість разового проїзду

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: