Організація перевезення піаніно в межах міста » Новини Житомира
 
 


Організація перевезення піаніно в межах міста

Автор: news_maker від 18-12-2019, 10:55, переглядів: 954

Організація перевезення піаніно в межах міста

Замовляючи послугу перевезення піаніно, можна сподіватися на те, що перевізник буде робити все, як кажуть «під ключ». Але послуга «все включено» коштує відповідно. Дещо потрібно зробити замовнику.

Що повинен робити перевізник під час перевезення піаніно

Перевізник зобов’язаний обережно та якісно надати послугу в якій спеціалізується:

- Виніс та завантаження
- Транспортування в авто
- Розвантаження та підйом с заносом в приміщення

Тепер, трохи детальніше. По перше, у перевізника мають бути в наявності всі допоміжні засоби для транспортування: такелажні ремені, та колісні засоби. При попередньому узгоджені, і матеріал для пакування.

По друге, вантажники знають що робити, та як підходити та правильно взяти інструмент у руки. Перевіряють наявність сторонніх предметів всередині (відкривається нижня кришка, котра під клавіатурою) або уточнюють цю інформацію. Бідь які сторонні предмети всередині, можуть пошкодити музичний інструмент. А тара з водою, під час спуску та нахилів розлитися. Волога шкідлива для дерев’яного корпусу, та призведе до пошкоджень і втраті звучання. Також перевіряється, як тримаються кришки, та чи можуть відкритися під час руху. Якщо кріплення не надійні, їх знімають. Також можуть зняти, для зменшення ваги (тоді знімають: нижню, верхню та кришку котра закриває клавіатуру). Перед початком руху, якщо спуск по сходах, перевіряють маршрут руху, та прибирають все зайве з дороги.

Після завантаження, перед початком перевезення піаніно, вантаж надійно фіксують. У вантажному відсіку нічого не має рухатися, все надійно закріплено. Процедура розвантаження та завантаження чітко відпрацьована. По місту дозволяється перевезення піаніно в лежачому стані, тільки на рівній поверхні. На міжміських перевезеннях, обов’язково ставити та в’язати до борту. Авто може бути меблевозка, або мікроавтобус, обов'язково обладнано кріпленнями для фіксації.

Під час підйому бажано оглянути маршрут прямування, та перед заносом до квартири чи будинку, куди ставити та де можна розвернутися. Ця інформація дозволить уникнути зайвих рухів.

Що повинен робити клієнт під час перевезення піаніно

Перш за все, надати достовірну інформацію про марку, модель, колір музичного інструменту (на основі цієї інформації визначається вага) якщо цю інформацію визначити не можливо – розміри. Заздалегідь оглянути сходи, та можливі складнощі, що можуть стати на заваді (такі як диван, на міжповерховому майданчику, зачинені двері з поверху на сходи). Якщо присутній вантажний ліфт, пересвідчитися в справності. При нестандартних сходах, коли доведеться піднімати та ставити музичний інструмент на бік, попередити про це перевізника.

Якщо клієнт буде відсутній на адресі завантаження, чи розвантаження, в момент замовлення перевезення піаніно, надати контакти уповноваженої людини. При супроводі узгодити, як буде переміщуватися (в авто водій та два вантажника).

Іноді потрібна чиста, волога ганчірка, щоб витерти пил з задньої частини, де присутні ручки для переміщення. Тому не дивуйтеся. Ваше піаніно стояло не один рік, та не завжди у Вас була змога посунути та зазирнути за нього.

Саме головне, що повинен зробити клієнт – надати достовірну інформацію про можливі складнощі, та попередити всі несподіванки. Після попередньої згоди, будь які зміни, можуть призвести до зміни вартості послуги.

Дякуємо перевізнику ГрузОк (Gruz-Ok) за допомогу в підготуванні матеріалів та надані фото.

Довідка: Перевізник ГрузОк спеціалізується в напрямку перевезення піаніно з 2008 року. На рахунку компанії понад сто тисяч перевезених великих музичних інструментів. В сферу діяльності входять всі види такелажних робіт.

Організація перевезення піаніно в межах міста
Організація перевезення піаніно в межах міста

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: