CRM для логістики: пропозиції компанії «Бітрікс» » Новини Житомира
 
 


CRM для логістики: пропозиції компанії «Бітрікс»

Автор: news_maker від 30-12-2019, 00:39, переглядів: 2 077

CRM для логістики: пропозиції компанії «Бітрікс»

Рентабельність бізнесу формується з багатьох складових. Максимальну ефективність забезпечує комплексний підхід. Але деякі напрямки мають особливу вагу. На рентабельність торгових та виробничих компаній суттєво впливає організація процесів в логістиці.

Є багато способів підвищення ефективності роботи в цьому напрямку. Але найдієвіші методи пропонують сучасні системи автоматизації. Одним з найкращих рішень на ринку підприємці називають CRM для логістики компанії «Бітрікс».

Оптимізація планування процесів та роботи

Хмарний сервіс пропонує зручні інструменти для систематизації великих та розрізнених масивів інформації:

- єдина база клієнтів та перевізників з контактними даними та відомостями про транспортні засоби;
- швидка обробка запитів. Вибір підрядника, формування маршруту перевезень, складу, вартості та габариту вантажу, контроль оплати займають мінімум часу та зусиль;
- архівування та сортування історії взаємодії з клієнтами та перевізниками (заявки, накладні, квитанції). При необхідності ви зможете миттєво знайти та завантажити потрібний файл, прив'язати його до будь-якої групи документів;
- зручний облік обігу коштів.

Програма дозволяє зберігати інформацію про всі продажі та легко оперувати інформацією. До послуг користувачів прогресивні інструменти для аналізу логістичних процесів від оформлення заявки до оплати виконаного замовлення. Ви отримаєте можливість визначати найефективніші тактики ведення угод, планувати дії співробітників та здійснювати контроль.

CRM для логістики: пропозиції компанії «Бітрікс»


Додаткові переваги ІТ-рішень від «Бітрікс»

Досвід користувачів хмарного сервісу свідчить, що використання CRM для логістики забезпечує приємний бонус. Паралельно з оптимізацією процесів програма дозволяє відчутно покращити рівень сервісу:

- швидка реакція на запити клієнтів завдяки підключенню телефонії, автоматичному обміну повідомленнями;
- інструменти для визначення додаткових послуг на кожному етапі виконання замовлень;
- зменшення кількості помилок.

Важлива перевага пропозицій «Бітрікс» — універсальність. Система легко інтегрується з корпоративними сайтами користувачів. Не потрібно встановлювати на комп'ютери спеціальне програмне забезпечення. Ви можете використовувати будь-який браузер. Це зручні, прості та інтуїтивно зрозумілі інструменти. Опанування системи проходить без зусиль та дуже швидко. Скористайтеся можливістю підвищити рентабельність свого бізнесу з мінімальними клопотами.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: