В зоні ЧАЕС виявили незаконних мисливців » Новини Житомира
 
 


В зоні ЧАЕС виявили незаконних мисливців

Автор: news_maker від 16-01-2020, 20:20, переглядів: 1 130

В зоні ЧАЕС виявили незаконних мисливців

14 січня надвечір спільний наряд від прикордонників відділу прикордонної служби «Іванків» Житомирського загону та співробітників Національної поліції в зоні відчуження виявили та затримали любителів незаконного полювання.

Четверо громадян України, жителів Народицького району Житомирської області, на автомобілі «ЗАЗ», поза встановленими пунктами контролю, перетнувши тилову межу зони безумовного (обов’язкового) відселення мали намір вполювати дичину на відселеній території. Кожен з чоловіків мав при собі мисливську зброю та відповідний боєкомплект.

Під час перевірки та встановлення обставин з’ясувалось, що в правопорушників на одну рушницю не виявилось жодних документів.

Наразі на горе-мисливців складено відповідні адміністративні документи за ст. 46-1 КУпАП «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіаційного забруднення». Мисливська зброя та боєприпаси, а саме дві рушниці ТОЗ-34, нарізний карабін «Browning Bar», рушниця ИЖ-18 та понад 30 патронів різного калібру встановленим порядком вилучено співробітниками Національної поліції.

В зоні ЧАЕС виявили незаконних мисливців

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: