За тепло житомиряни платитимуть менше на 10% » Новини Житомира
 
 


За тепло житомиряни платитимуть менше на 10%

Автор: news_maker від 2-02-2020, 14:48, переглядів: 1 401

За тепло житомиряни платитимуть менше на 10%

У Житомирі виконавчий комітет зобов’язав підприємство «Житомиртеплокомуненерго» здійснити перерахунок за тепло для населення. Відповідне рішення підтримали, 31 січня. Йдеться про зміну розміру нарахування плати за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води споживачам.

Зміни були підтримані відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №17, за якою встановлено нові ціни на природній газ та Постанови Уряду № 1082, що була прийняті у грудні минулого року. Причиною змін є зниження вартості природного газу.

Згідно рішення виконкому комунальне підприємство “Житомиртеплокомуненерго” Житомирської міської ради зобов’язане провести перерахунок плати за теплову енергію для усіх груп споживачів та послуг з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для населення у січні 2020 року.

Відповідні зміни будуть відображені в платіжних документах споживачів за січень, які будуть надіслані у лютому 2020 року.Відтак, платіжки за січень для мешканців міста будуть меншими в середньому на 10%.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: