У Житомирі поліцейські затримали групу грабіжників » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали групу грабіжників

Автор: news_maker від 7-02-2020, 13:39, переглядів: 1 576

У Житомирі поліцейські затримали групу грабіжників

Уночі 6 лютого у Черняхівському районі молодики на автомобілі наздогнали ВАЗ-2107 та силоміць відібрали у водія та пасажирів майно. Патрульні поліцейські затримали розшукуваний автомобіль та підозрюваних у вчиненні грабежу у м. Житомирі. У рамках досудового розслідування триває встановлення всіх обставин.

Повідомлення про подію надійшло по Черняхівського відділення поліції 6 лютого близько 23:10. За словами заявника, 22-річного жителя райцентру, він їхав власним ВАЗ-2107 разом з двома пасажирами у бік обласного центру. На виїзді з с. Троковичів його автомобіль наздогнав Daewoo Lanos, керманич якого створив ситуацію для примусової зупинки ВАЗівки. Потому водій та пасажири авто-переслідувача відібрали у них майно та втекли.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що грабіжники, шарпаючи і штовхаючи водія та пасажирів, забрали мобільний телефон, гаманець з грішми, срібний браслет, а також викрали з ВАЗівки автомагнітолу, а відеореєстратор забрали та викинули неподалік. За словами заявника, пограбування вчинили троє хлопців, також з ними була дівчина. Після інциденту вони поїхали своїм автомобілем, ймовірно, у бік м. Житомира.

Інформацію про розшук транспортного засобу та підозрюваних у вчиненні правопорушення поліцейські повідомили колегам, у тому числі й сповістили житомирських патрульних. Відтак правоохоронці звернули увагу на Daewoo Lanos, що знаходився на вулиці обласного центру. У результаті патрульні та оперативники карного розшуку затримали трьох житомирян: парубків віком 21 та 19 років та 20-річну дівчину.

- У них вилучили викрадене, тож вони визнали свою провину, - коментує т.в.о. начальника Черняхівського відділення поліції Віктор Ільяхов. - Встановлено, що молодший з хлопців раніше вже був засуджений за крадіжку. Парубків ми затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України триває встановлення всіх обставин та встановлення місця перебування четвертого учасника події. Чинним законодавством таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

У Житомирі поліцейські затримали групу грабіжників

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: