Міжнародний рейсовий автобус зіштовхнувся з вантажівкою на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


Міжнародний рейсовий автобус зіштовхнувся з вантажівкою на Житомирщині

Автор: news_maker від 3-03-2020, 20:24, переглядів: 1 486

Міжнародний рейсовий автобус зіштовхнувся з вантажівкою на Житомирщині

Двоє людей постраждало внаслідок зіткнення рейсового автобуса із вантажівкою. Аварія сталась 3 березня близько шостої ранку в Пулинському районі на трасі "Київ-Чоп", повідомляє Суспільне.

ДТП сталась поблизу села Улашанівка, водій рейсового автобуса сполученням "Прага-Київ" не впорався з керуванням та зіштовхнувся із вантажним автомобілем, який їхав в крайній правій смузі у попутньому напрямку. Удар був такої сили, що вантажівку розвернуло і відкинуло у колесовідбійник.

Михайло, водій вантажного авто: "Виїхав зі стоянки, набрав швидкість, пішов по правій смузі, як і потрібно. Тут удар – мене зносить, починає крутити і далі нічого не пам’ятаю. Удар відчув, я впав на підлогу одразу, скинуло мене з сидіння – і все".

Внаслідок зіткнення травми отримали двоє пасажирів автобуса – їх доправили до Пулинської лікарні.

Павло Гуменюк, головний лікар Пулинської лікарні: "Поступили у відносно задовільному стані, один із рваною раною верхньої повіки правого ока, другий з закритим переломом нижньої третини лівої ліктьової кістки без зміщення. Хворі відмовились від госпіталізації у стаціонар.

Алла Ващенко, пресофіцерка Головного управління Нацполіції: "Попередньо відомо, що водій автобуса не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «MAN». На даний час за цим фактом розпочато кримінальне провадження і триває встановлення всіх обставин".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: