Житомирський музей космонавтики вперше став майданчиком для квесту » Новини Житомира
 
 


Житомирський музей космонавтики вперше став майданчиком для квесту

Автор: admin від 15-04-2013, 14:55, переглядів: 1 630

Житомирський музей космонавтики вперше став майданчиком для квесту

"Ми просто намагаємося йти в ногу з часом", – пояснила причину проведення пізнавально-творчого змагання одна з організаторок, науковий співробітник музею космонавтики Лідія Кулик:"Зараз багато музеїв в Україні проводять у себе квести і ми подумали: "А чим ми гірші? Ми теж можемо".

Участь у квесті взяли сім команд, шість житомирських і одна вінницька. Гості, які представляли громадську організацію "Квестоманія", мають чималий досвід і організації, і проведення подібних заходів. Капітан вінничан Артем Поліковський вважає, що в музеї космонавтики все зробили на достойному рівні:"Все дуже сподобалось, було неймовірно цікаво. Це не лише підняття активного відпочинку, це також підняття інтересу до астрономії, до відвідування музеїв. Я, наприклад, добре знаю астрономію, команда також непогано, але було важко, і при цьому дуже цікаво. Завдання дуже насичені, та ми впоралися".

Впоралися вінничани із завданнями з третім результатом. Перемогу здобула команда "Колумбія", яка представляла Житомирський міський ліцей при ЖДТУ, другими стали студенти з команди "Восток-1".

Втім, користь отримали всі учасники, і не лише вони:"Сподобалось і школярам, і працівникам музею, і відвідувачам. Тому що все було живо, цікаво. І це була добра нагода дізнатися, як багато цікавого зібрано в музеї космонавтики", – підвела риску ще одна з організаторок квесту, викладач ЖДУ імені Івана Франка Дар'я Ліференко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: