У Житомирі за добу поліція повернула додому трьох неповнолітніх дівчат » Новини Житомира
 
 


У Житомирі за добу поліція повернула додому трьох неповнолітніх дівчат

Автор: news_maker від 27-03-2020, 16:36, переглядів: 1 172

У Житомирі за добу поліція повернула додому трьох неповнолітніх дівчат

Тинейджерки проігнорували карантинні заходи, подалися на прогулянку містом, «завбувши» при цьому попередити батьків і взагалі повернутись додому. Місцезнаходження усіх трьох дівчат нині встановлено. Правоохоронці закликають громадян відповідальніше ставитись до своїх батьківських обов’язків і контролювати власних дітей.

Дві заяви про зникнення неповнолітніх жительок обласного центру надійшли до поліції увечері 26 березня і ще одна – після півночі уже наступної доби.

Про те, що 15-річна 9-класниця не повернулась додому з прогулянки, правоохоронців близько 23 години повідомила її мати. Дівчина мала при собі мобільний телефон, однак він був вимкнений. Поліцейські почали відпрацювання осіб, з якими дівчина спілкувалась, а її прикмети повідомили зовнішнім нарядам, що несли службу на вулицях обласного центру. Поки тривали перевірки, близько 3-ї ночі розшукувана школярка з’явилась удома. За її словами, вона гуляла містом із друзями. Об’єктом злочину не стала.

Тим часом у Житомирі тривали пошуки ще однієї 9-класниці віком 14-ти років. За повідомленням її батьків, дівчинка пішла гуляти ще напередодні і до теперішнього часу не повернулась. Востаннє мати говорила з нею надвечір 26 березня й донька пообіцяла повернутись додому. Правоохоронцям також вдалося зв’язатися з дівчиною, однак вона так і не повідомила, де знаходиться. Відтак пошуки і відпрацювання можливих місць її знаходження тривали майже добу. У результаті школярку поліцейські виявили в одному із мікрорайонів Житомира та повернули додому.

Уранці 27 березня у центрі міста правоохоронці знайшли ще одну розшукувану – 13-річну 7-класницю. Дівчина не ночувала вдома і на дзвінки рідних не відповідала. На момент виявлення тинейджерка знаходилась у нетверезому стані. Відтак після огляду медиків знайду передали батькам.

– В усіх трьох випадках під час спілкування у родинах ми викрили обставини, що вказували на недогляд за підлітками з боку дорослих. Відтак відносно матерів дівчат складені адміністративні матеріали за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП), - прокоментувала начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: