Державній пенітенціарній службі України – 15 років » Новини Житомира
 
 


Державній пенітенціарній службі України – 15 років

Автор: admin від 22-04-2013, 18:18, переглядів: 1 531

Державній пенітенціарній службі України – 15 років

З нагоди 15-тої річниці створення Державної пенітенціарної служби України 22 квітня в Житомирі відбулися святкові урочистості, в яких взяли участь працівники та ветерани управління Державної пенітенціарної служби в Житомирській області, партнери, гості, представники ЗМІ.
Привітати ювілярів прийшли керівники області та міста: голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук, заступник Житомирського міського голови Галина Семенець.
«Колектив управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області – це самовіддані, досвідчені, принципові професіонали, які відповідально виконують покладені на них завдання, серед яких найголовнішими є забезпечення повноцінної системи наглядових, соціальних, виховних та профілактичних заходів, які застосовуються до засуджених та взятих під варту; а також контроль за дотримання належних прав людини і громадянина», - наголосив, вітаючи співробітників цієї особливої служби, голова обласної ради Йосип Запаловський. І додав, що жителі Житомирщини високо цінують щоденний внесок підрозділів Державної пенітенціарної служби в Житомирській області у розбудову демократичної та правової держави, віддають належне їх мужності, витримці та вірності службовому обов’язку. Голова обласної ради побажав ювілярам родинного щастя, добра, здоров’я, оптимізму та повсякчасного професійного успіху.
Слова подяки співробітникам Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області за сумлінне виконання службових обов’язків висловив голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук
Кращим працівникам та ветеранам служби вручено святкові нагороди та подарунки.
Державній пенітенціарній службі України – 15 років

Державній пенітенціарній службі України – 15 років

Прес-служба обласної ради

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: