Новий скандал з ліфтовими картками у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Новий скандал з ліфтовими картками у Житомирі

Автор: news_maker від 16-02-2012, 21:30, переглядів: 2 218

Новий скандал з ліфтовими картками у Житомирі

У Житомирі директор одного з житлових кооперативів ініціює установку нових карткофонів для ліфтових карток. Нещодавно на під'їздах з'явилися оголошення, в яких жителям пропонується зібрати кошти на установку нових карткофонів для ліфтів. Влада говорить, що це була ініціатива виключно директора кооперативу. Жителі будинків проти таких дій, оскільки кожен під'їзд має заплатити близько 1,5 тис. грн.



Представники влади міста кажуть, що начальник ЖБК № 2 самовільно зняв карткові приймачі ліфтів. Коли він зрозумів, що ліфти зупиняться, бо на їх обслуговування не вистачає грошей, почав встановлювати їх назад, але вже за гроші мешканців.

У ЖБК кажуть, що карткову систему ніхто не відміняв. Гроші, які у жителів просив кооператив, повинні піти на ремонт ліфта.

На офіційному сайті Житомирської міськради повідомляється, що з 13 лютого 2012 року, в управління житлового господарства міської ради стали звертатися жителі кооперативних житлових будинків по вул. Малікова, 16 (2, 4 під.), Вул. Малікова, 26 (4, 6-й під.), Вул. Малікова, 30 (2, 3-й под.) І проспекту Миру, 7 (3-й под.) З інформацією про те, що на їх під'їздах з'явилися оголошення, в яких жителям пропонується зібрати кошти на установку нових карткових апаратів на ліфтах. В оголошеннях вказаний конкретний термін, до якого жителям потрібно зібрати необхідну суму і запропоновано внести їх на розрахункові рахунки свого житлово-будівельного кооперативу № 2, який є власником ліфтів, або спеціалізованого ліфтового підприємства «Вертикаль».

У свою чергу, управління житлового господарства вважає, що такі дії керівника великої житлової організації, яким є житлово-будівельний кооператив № 2 (у власності перебувають 62 ліфта), є необгрунтованими, спонтанними і йдуть врозріз з рішеннями виконавчого комітету міської ради і провокують спалахи масового невдоволення населення, яке проживає в будинках кооперативу, - говориться в повідомленні прес-служби Житомирської міськради.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: