Хуліганам, які познущалися над квітковими вазами по Михайлівській, загрожує 5 років ув’язнення » Новини Житомира
 
 


Хуліганам, які познущалися над квітковими вазами по Михайлівській, загрожує 5 років ув’язнення

Автор: admin від 20-05-2013, 20:22, переглядів: 1 352

Хуліганам, які познущалися над квітковими вазами по Михайлівській, загрожує 5 років ув’язнення

До 5 років позбавлення волі можуть отримати двоє хуліганів, які познущалися над квітковими вазами по вул. Михайлівській. Про це повідомив заступник начальника слідчого відділу Корольовського ВР майор міліції Сергій Словінський.

Нагадаємо, близько 2 години ночі 19 травня 2013 року група невідомих, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, повністю розгромили 3 квіткові вази, що стояли на перехресті вулиць Михайлівська – Велика Бердичівська.

«19 травня 2013 року до чергової частини Корольовського районного відділу близько 2 години ночі надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих осіб з хуліганських міркувань розкидали вазони з квітами, що знаходились поблизу приміщення міської ради на вулиці Михайлівській, покидали їх на проїжджу частину вулиці Бердичівської. Цими діями вони грубо порушили громадський порядок», – інформував Сергій Словінський.

За інформацією Корольовського відділу УМВС, працівниками міліції затримано двох мешканців Житомира: одного одразу ж на місці злочину, другого – по «гарячих слідах». Обидва у скоєному зізналися.

«Відомості про правопорушення внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань Корольовського РВ УМВС. На даний час триває досудове розслідування. За вчинення вказаного правопорушення передбачена відповідальність – покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі», – повідомив заступник начальника слідчого відділу Корольовського ВР.

Камери відеоспостереження зафіксували, що учасниками правопорушеннями було 2-4 осіб. Хулігани розпочали спочатку бійку між собою, потім перейшли на вазони. Практично за кілька хвилин чоловіки розкидали квіти із клумб, двоє одразу зникли з місця вчинення правопорушення, інші двоє, які розпочали бійку, почали обійматися.

Завдяки вчасному інформуванню чергової частини Корольовського РВУ МВС та оперативного приїзду патруля одного із правопорушників затримали одразу ж біля місця скоєння злочину.

Повне відновлення квіткових ваз міському бюджету обійдеться у понад 5,5 тис.грн.

Житомиряни обурені діями хуліганів. Пенсіонерка Людмила Іванівна говорить, що кращим би покаранням за хуліганство було б примусове відновлення квітучих ваз, проте вже не трьох, а як мінімум шести: «Краще самих хуліганів змусити за власні кошти придбати вази та публічно висадити туди квіти. І обов’язково запросити журналістів. Нехай покажуть злочинців. Житомир має знати своїх "героїв"».

Відео з розгрому квіткових ваз, зафіксоване камерами відеоспостереження:

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: