У Житомирі Fiat збив дитину » Новини Житомира
 
 


У Житомирі Fiat збив дитину

Автор: admin від 22-05-2013, 21:49, переглядів: 2 027

У Житомирі Fiat збив дитину

22 травня в Житомирі по вул. Велика Бердичівська, біля пам'ятника Пушкіну, жовтий Fiat збив дитину. ДТП сталося близько 18.15. За словами очевидців, хлопчик рухався з боку парку ім. Ю. Гагаріна (можливо зі школи № 12) в напрямку зупинки. За словами очевидців, дитина переходила дорогу на зелений сигнал світлофора.
«Хлопчик спокійно переходив дорогу на зелене світло, і жовта машина, за кермом якої була жінка, збила його. Дитину нормально відкинуло ... », - розповів один з очевидців.
Жінка, яка була за кермом Fiat, стверджує, що їхала повільно і на свій сигнал світлофора.На звук від удару прибігла співробітник рентгенвідділення, яка знаходилася неподалік. За її словами, у хлопчика - перелом ноги.
«З дитиною нічого страшного: впав, забився, швидше за все у нього перелом ноги зі зміщенням. Хлопчику 12 років, звуть Максим, струсу немає, мислить нормально, головою не вдарився », - розповіла жінка.Очевидці аварії допускають, що від черепно-мозкової травми дитини врятував шкільний рюкзак.
«Я переходив дорогу і почув крик: дитина впала. Виходить, він втік зі школи, а тут маршрутка стояла, він, мабуть, на маршрутку хотів встигнути. Приїхала «швидка», наклали шину з дерева і його забрали. У хлопчика був рюкзак на спині і, коли його вдарила машина, він назад відлетів - на рюкзак впав. Якби не рюкзак, то, звичайно, він би потилицею ударився і голову розсік », - розповів очевидець ДТП Олександр.«Швидка» допомога приїхала оперативно і близько 18.30 хлопчика відвезли до лікарні. На місці аварії працюють співробітники ДАІ.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: