28 жителів області є мільйонерами. Троє з них минулоріч заробили від 10 до 50 мільйонів гривень » Новини Житомира
 
 


28 жителів області є мільйонерами. Троє з них минулоріч заробили від 10 до 50 мільйонів гривень

Автор: admin від 24-05-2013, 14:37, переглядів: 1 611

28 жителів області є мільйонерами. Троє з них минулоріч заробили від 10 до 50 мільйонів гривень

Підсумки кампанії декларування прибутків, отриманих у минулому році, оприлюднили у Головному управлінні Міндоходів у Житомирській області. Як повідомила заступник начальника цієї структури Галина Власюк, загальна сума статків, задекларованих на Житомирщині, сягає позначки 700 мільйонів гривень. Значну частину суми задекларували 28 наших земляків, які у 2012 році отримали дохід у понад один мільйон гривень.

"Доходи більше 1 мільйона гривень у нас мають 28 громадян. Серед них троє отримали доходи від 10 до 50 мільйонів – в тому числі, у вигляді роялті та дивідендів".

Зауважимо, що мільйонні прибутки задекларували не лише мешканці обласного центру, а й жителі Коростенського, Любарського, Радомишльського, Червоноармійського та Чуднівського районів.

Щодо представників бізнесу, то валовий дохід понад один мільйон гривень у 2012 році отримали 145 приватних підприємців нашого регіону. На сьогодні за результатами кампанії декларування до бюджету вже сплачено майже 4 мільйони гривень, що становить близько третини обов’язкових податкових платежів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: