Житомирщина долучається до відзначення 100-річчя Олімпізму в Україні » Новини Житомира
 
 


Житомирщина долучається до відзначення 100-річчя Олімпізму в Україні

Автор: admin від 24-05-2013, 15:21, переглядів: 1 446

Житомирщина долучається до відзначення 100-річчя Олімпізму в Україні

23 травня відбулося засідання виконавчого комітету обласної організації Національного олімпійського комітету України. Нагадаємо, що 14 грудня минулого року відбулася VI звітно-виборча Асамблея обласного відділення Національного олімпійського комітету України, під час якої було визначено новий склад виконавчого комітету обласного відділення.
У роботі засідання виконавчого комітету обласної організації Національного олімпійського комітету України 23 травня брали участь голова облдержадміністрації, голова обласного відділення НОК України Сергій Рижук, заступник голови обласної ради, перший заступник голови обласного відділення Національного олімпійського комітету України, член виконкому НОК України Михайло Чигир, секретар обласного відділення НОК України Леонід Самунь, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Раїса Гула і представники відповідних служб.
На початку засідання, звертаючись до представників обласного відділення НОК України, голова облдержадміністрації Сергій Рижук зазначив: «Приємно, що високими залишаються темпи роботи обласного відділення, насамперед стосовно популяризації олімпійських ідеалів, розвитку масової фізичної культури та спорту як найголовніших засобів охорони здоров’я наших співгромадян. Обласне відділення НОК України бере сьогодні найактивнішу участь у спортивно-масових заходах, що відбуваються як на Житомирщині, так і в Україні загалом, зокрема у чемпіонаті України з триатлону, чемпіонаті України зі спортивної аеробіки, турнірі із волейболу, присвяченому пам’яті Аркадія Зорі». Разом із цим, очільник області акцентував на необхідності обговорити участь Житомирщини у заходах, приурочених до сторіччя Олімпійського Києва в Україні під гаслом «Історія – є. Майбутнє твоє!». «До сторіччя Олімпізму в Україні на регіональному рівні відбудеться ряд заходів у рамках традиційного свята – Олімпійського дня, що розпочнуться 25-го травня у районах області, а 14 червня у Житомирі на Майдані Корольова відбудеться фінальний етап святкування». Щодо організації та проведення відповідних спортивних заходів уже підписано відповідне доручення голови облдержадміністрації Сергія Рижука.
Під час засідання члени виконкому обговорили також питання про участь у семінар-нараді НОК України у місті Комсомольську Полтавської області, про план організаційно-практичних заходів і календарний план спортивно-масових заходів на 2013-й рік, а також щодо заходів на підтримку діяльності обласного відділення НОК України.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: