Водоканал працює у посиленому режимі » Новини Житомира
 
 


Водоканал працює у посиленому режимі

Автор: admin від 25-05-2013, 18:56, переглядів: 2 458

Водоканал працює у посиленому режимі

З 23.00 год. 24 травня 2013 року житомирські комунальники розпочали технічні роботи на водогінних мережах міста. У зв’язку із запланованим ремонтом мереж, у Житомирі до 12 год. 26 травня 2013 року тимчасово відключено водопостачання. Мешканців поінформовано про здійснення необхідного запасу води.

Сьогодні, 25 травня, близько 70 працівників КП «Житомирводоканал» у посиленому режимі працюють на понад десяти об’єктах по місту. До робіт залучено 26 одиниць техніки підприємства.

На Кам’яному узвозі, 10 проводиться ремонт магістрального водогону. Одночасно працюють бригади водоканалу на перехрестях вулиць Шелушкова-Шевченка, Гоголівська-Бородія, Вітрука-Селецька, Московська-Котовського, по вул. Черняхівського, Шевченка. Працівники замінюють запірну арматуру, якій вже десятки років.

«Роботи ведуться на всіх запланованих об’єктах. Станом на 14 годину вже виконано 30% робіт від запланованого обсягу. На час проведення ремонту всі служби КП "Житомирводоканал" працюватимуть цілодобово», – розповідає про хід робіт начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

Крім того, використовуючи момент призупинення водопостачання, активно проводять роботи працівники КП «Житомиртеплокомуненерго та КВЖРЕПів, чого раніше без зупинки подачі води вони виконати не могли.

Працівники КП «Житомиртеплокомуненерго» на понад 20 об’єктах центральних теплових пунктів проводять роботи по заміні арматури. Робітники житлових підприємств також замінюють застарілу запірну арматуру на водогонах, здійснюють ремонти інженерних мереж.

Комунальники говорять, що працюватимуть посилено, аби виконати якомога більший обсяг робіт на місцях, де провести ремонти без відключення водопостачання не можливо.

Всього до виконання робіт на мережах міста вийшли більше сотні працівників комунальних і житлових підприємств. Робітники КП «Житомирводоканалу» працюватимуть цілодобово, аби вже завтра, 26 травня з 2013 року з 12-ї години житомиряни були забезпечені водопостачанням.

Водоканал працює у посиленому режимі

Водоканал працює у посиленому режимі

Водоканал працює у посиленому режимі

Водоканал працює у посиленому режимі

Водоканал працює у посиленому режимі

Водоканал працює у посиленому режимі

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: