Очільники області привітали з днем народження голову обласної ветеранської організації Миколу Каширіна » Новини Житомира
 
 


Очільники області привітали з днем народження голову обласної ветеранської організації Миколу Каширіна

Автор: admin від 28-05-2013, 11:33, переглядів: 1 625

Очільники області привітали з днем народження голову обласної ветеранської організації Миколу Каширіна

27 травня голова Житомирської обласної ради ветеранів Микола Каширін відзначив своє 88-річчя. Впродовж багатьох років Микола Леонтійович, кадровий військовий, генерал-майор у відставці, опікується проблемами ветеранів Великої Вітчизняної війни, співпрацюючи з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськими і благодійними організаціями.
З днем народження керівника ветеранської організації привітали голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук і голова обласної ради Йосип Запаловський.
„Пройшовши крізь спалахи вогняних років, Ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін Вам за подвиги у роки війни, пам’ять про які назавжди залишиться в серцях поколінь, - йдеться у привітанні. – Ви самовіддано та чесно захищали Батьківщину, а зараз продовжуєте служити людям, безкорисливо допомагаючи всім, хто до Вас звертається”.
Очільники області відзначили високий професіоналізм Миколи Каширіна, об’єктивність, незаперечні якості організатора, талант керівника, що викликає довіру та повагу як серед ветеранів Великої Вітчизняної війни та Збройних Сил, так і серед молодого покоління.
„У цей день бажаємо Вам великого людського щастя, міцного здоров‘я, добра, радощів, вірних друзів, тепла та затишку у Вашій оселі.
Впевнені, що Ваша енергія, досвід, мудрість, натхнення іще довго слугуватимуть Україні та рідній Поліській землі”, - йдеться у вітальному листі.

Очільники області привітали з днем народження голову обласної ветеранської організації Миколу Каширіна

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: