У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали » Новини Житомира
 
 


У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

Автор: admin від 2-06-2013, 17:58, переглядів: 1 599

У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

1 червня 2013 року, в день захисту дітей, маленькі житомиряни переконалися – мрії збуваються!

35 дітей з особливими потребами та із сімей, які перебувають у складних обставинах отримали те, чого щиро бажали. Керівництво міста, депутатський корпус та представники ЗМІ подарували маленьким житомирянам радість – здійснили їх мрії, про які діти написали у своїх листах-побажаннях.

9-річний Віталій Охримчук, учень ЗОШ №28 отримав подарунок від Житомирського міського голови Володимира Дебоя. «Сьогодні я отримав трансформера від мера. Дуже радий, бо мріяв про нього вже давно», – говорить третьокласник та із нетерпінням розглядає подарунок.

Віталій прийшов на свято не один, а з мамою та двома сестричками. Мама трьох дітей Ірина Григорівна зі сльозами на очах розповідає, що участь у такій акції її діти беруть вперше, від свята дуже щасливі: «Середня дочка – Настя – хотіла щось до школи, а Віталік дуже мріяв про трансформер. Я щаслива від того, що їх мрії здійснилися. Вдячна міському голові за чудове свято. Сподіваюся, наступного року мрії дітей також збудуться»

Здійснювали сьогодні дитячі мрії і заступники міського голови. Наталія Леонченко подарувала учню 3 класу гімназії №3 аж три енциклопедії. «Сподіваюся, що здійснила мрію чудового хлопчика із дуже гарним прізвищем – Дениса Персикова. Він маленький «чомучка». У своїй мрії він поставив масу запитань. Тому я вирішила йому подарувати 3 енциклопедії, щоб він знайшов відповіді на всі питання», – сказала Наталія Леонченко.

Олександр Бочковський розповідає, що минулого року дарував дітям м’які іграшки, цьогоріч – трансформер: «Більшість із хлопчиків написали, що мріють мати саме таку іграшку. Долучаюся до акції не вперше, бо хочу подарувати дітям радість».

Із настільною грою та пазлами прийшов на свято Юрій Мойсеєв: «Мені дуже приємно брати участь у цьому святі. Сьогодні здійснюю мрію 5-річного Стаса, який мріє про пазли. Тому я подарую йому пазли та настільну гру. Думаю, участь у такій акції для мене стане традиційною».

Житомирські депутати прийшли на свято не з одним подарунком. Більшість дарували не лише те, що було у листах-побажаннях, а навіть більше.

Олександр Радько на святі із великим подарунковим пакетом, говорить, що там цілий комплект різноманітних ігор: «Дівчинка Єлизавета дуже хотіла настільні ігри. Тому ми їй придбали цілий комплект ігор на вибір».

Також із настільними іграми та трансформером прийшли депутати Василь Дехтяренко та Володимир Башек.

Олександр Величко, як і Наталія Леонченко, дарує дівчинці енциклопедію, адже на власному досвіді знає, що треба дітям у 5 років: «Адамович Надія написала, що мріє про енциклопедію. Моїй донці теж 5 років і таку ж саму мрію вона нещодавно озвучила. Буду продовжувати дарувати дітям радість і в наступні роки. Адже, якщо є можливість зробити дитині свято, то чому б і ні?!».

Подарував дівчаткам не лише те, що вони просили (набір для творчості та будиночок Барбі), а й сертифікати на безкоштовне навчання іноземній мові депутат міської ради Валерій Онопрієнко. Депутат говорить, що із задоволенням здійснюватиме дитячі мрії й у наступні роки.

Найбільш популярними цьогоріч серед подарунків для хлопчиків були трансформери, для дівчаток – енциклопедії. Дехто із дітей мріяв про набір для ліпки пластоглиною, особливий рюкзак на наступний навчальний рік, набори для малювання іграшки. Безумовно, всі мрії 35 маленьких житомирян сьогодні здійснилися.

Організатори закликають усіх житомирян долучатися до подібних акцій і здійснювати мрії дітей. Адже дитячі мрії настільки прості та для дорослих, що коли кожен здійснить хоч по одній мрії своєї, сусідської чи зовсім незнайомої дитини, то житомирська малеча буде по-справжньому щасливою. Адже в нашому місті приблизно 40 тис. дітей, нас – дорослих у 7 разів більше. Тому саме в наших руках – зробити все можливе, аби мрії маленьких житомирян здійснювалися частіше.

У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

У Житомирі депутати подарували дітям те, чого вони щиро бажали

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: