Комунальники вивозять сніг в центр міста ВІДЕО » Новини Житомира
 
 


Комунальники вивозять сніг в центр міста ВІДЕО

Автор: news_maker від 29-02-2012, 17:43, переглядів: 1 990

Комунальники вивозять сніг в центр міста ВІДЕО

Замість того, щоб очищати місто від снігу, житомирські комунальники навпаки - завалюють центр міста новими заметами. Вже третій день самоскиди міського АТП звозять сніг у сквер на Замковій горі, звалюючи його прямо за каменем.

Сквер, де традиційно гуляють мами з дітьми, вже буквально усипаний величезними заметами. А як тільки потеплішає, сквер в буквальному сенсі потоне.
Мабуть, в АТП вирішили заощадити солярку. Адже з міста сніг повинні вивозити до очисних споруд за заводом "Хімволокно". А це приблизно 10 км від скверу. Економія на одній ходці однієї машини, звичайно копійчана. Але якщо врахувати, що машини працюють весь день (за годину, що журналісти провели в сквері, тут встигли розвантажитися три машини!), То сума набігає відчутна. Якщо врахувати що в середньому ЗІЛ витрачає 40 літрів бензину на 100 км. А що керівництво АТП робить з зекономленими грошима? Невже чесно повертає до міського бюджету? Хоча сумнівно - в мерії про цю економії навіть не чули.

Парадокс в тому, що в міськвиконкомі свято вірять, що комунальники працюють так як треба. У всякому разі намагаються переконати в цьому журналістів. Начальник управління комунального господарства Олександр Марцун в телефонній розмові запевняв нас, що є строго певне місце - за "Хімволокном", куди і вивозять сніг з усього міста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: