Сергій Рижук: «Артем Кондратюк – голос не лише Житомирщини, а й усієї країни» » Новини Житомира
 
 


Сергій Рижук: «Артем Кондратюк – голос не лише Житомирщини, а й усієї країни»

Автор: admin від 5-06-2013, 19:02, переглядів: 2 143

Сергій Рижук: «Артем Кондратюк – голос не лише Житомирщини, а й усієї країни»

На цьому голова облдержадміністрації Сергій Рижук акцентував 5 червня під час особистої зустрічі з молодим співаком, солістом Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера, фіналістом телепроекту «Голос країни» Артемом Кондратюком.
Очільник області привітав обдарованого земляка з проходженням до фіналу вокального шоу та в якості оберегу подарував йому іконку Божої Матері, спеціально освячену напередодні Архієпископом Житомирським і Новоград-Волинським Владикою Никодимом. «Житомирщина вже пишається тобою – ти є голосом не лише Житомирщини, а й усієї країни. Зараз ти в такому віці і маєш уже достатньо професійних навиків, аби продовжувати розвиватися як творча особистість і підкорювати нові вершили. Тому я бажаю тобі вдало скористатися цим шансом, а ми, твої земляки, всіляко підтримуватимемо тебе», – побажав молодому виконавцю Сергій Рижук.
Сергій Рижук високо оцінив виступ Артема у гала-концерті творчих колективів та окремих виконавців Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера, присвяченому закриття 77-го концертного сезону. Нагадаємо, що виконання Артемом відомої пісні «Вічне кохання» настільки вразило глядачів, що під овації та на прохання публіки співак виконав другу композицію – «Ніч яка місячна». «Силою власного голосу Артем уміє правильно передавати зміст пісень – глядачі це відчувають і тому сприймають його належним чином», – зазначив посадовець.
У свою чергу Артем Кондратюк подякував Сергію Рижуку, а в його особі і Житомирщині загалом, за підтримку: «Завдяки таким зустрічам приходить усвідомлення того, що ти не один, а в тебе вірять і за тебе хвилюються». Окремому вдячність виконавець висловив голові облдержадміністрації за подаровану ікону.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: