У Житомирі "Ланос" наздогнав "Жигулі" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі "Ланос" наздогнав "Жигулі"

Автор: admin від 6-06-2013, 16:25, переглядів: 1 301

У Житомирі "Ланос" наздогнав "Жигулі"

ДТП за участю працівника міліції сталася 6 червня неподалік від перехрестя вулиць Щорса і Ватутіна в Житомирі. Ланос, за кермом якого перебував майор міліції, рухався від проспекту Миру і зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2107, який здійснював розворот.Міліціонер повідомив, що відпросився з роботи, щоб відвезти дружину в Центр матері і дитини на обстеження, коли поверталися - його «підрізав» автомобіль «Жигулі».
«Що не видно, що сталося? З крайнього правого ряду розгортається ... Та я не швидко їхав ... Намагався, там зустрічна була. Або в лоб треба було бити другу машину, або в цю вже в'їжджати. », - Розповів водій Ланоса Олександр Омельченко.
Другий водій переконаний, аварія сталася через міліціонера, який їхав дуже швидко.«Ланос ударив мене ... Ми стояли, повертали, включили поворот, а він в'їхав з великою швидкістю і мене вдарив», - повідомив водій автомобіля «ВАЗ 2107» Петро.
Пасажирку «Ланоса» і двох пасажирок «Жигулів» забрала «швидка». Співробітники ДАІ з'ясовують обставини аварії, коментувати ДТП вони відмовилися.

У Житомирі "Ланос" наздогнав "Жигулі"

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: