У Житомирі розпочався чемпіонат міста з міні - футболу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розпочався чемпіонат міста з міні - футболу

Автор: admin від 10-06-2013, 20:19, переглядів: 2 120

У Житомирі розпочався чемпіонат міста з міні - футболу

10 червня 2013 року в Житомирі, на спортивному майданчику ЗОШ №8, розпочався чемпіонат міста з міні-футболу серед дворових команд. Змагання проходять за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя та управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Чемпіонат міста серед дворових команд проходить у Житомирі вже 15-й рік поспіль.Відкрив змагання заступник міського голови Олександр Бочковський.

"У Житомирі за два останніх роки збудовано 5 майданчиків зі штучним покриттям. І це один із них. Майданчик у чудовому стані, використовується постійно, тут грають не тільки школярі, а й мешканці сусідніх будинків. У змаганнях братиме участь велика кількість дітей, чому сприяє розміщення майданчиків у різних районах міста. Приємно, що житомирська молодь продовжує ініціативу, започатковану легендами футболу – Петром Білим та Томашем Сіцинським. Бажаю учасникам чемпіонату наснаги, і нехай переможе сильніший", – сказав Олександр Бочковський

Про особливості турніру в цьому році розповів Президент регіональної федерації міні-футболу та футзалу Віталій Лясковський.

"В цьому році ми змінили формат змагання, плануємо розширити турнір. Ігри будуть проходити у ЗОШ №8, 19, 26, 30, 31. Практично всі райони міста будуть брати участь у змаганнях. Робимо це спеціально для того, щоб більша кількість змогла долучитися. Те, що змагання проводяться в різних районах міста, дасть можливість кожному двору випробувати свої сили", – розповів Віталій Лясковський.

У перший день чемпіонату надійшло близько 30 заявок. Організатори прогнозують зростання їх кількості до 100. А це – 1000-1200 учасників.
У Житомирі розпочався чемпіонат міста з міні - футболу

Категорія: Новини / Фото / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: