Працівники ДАІ привітали юних інспекторів руху з випуском » Новини Житомира
 
 


Працівники ДАІ привітали юних інспекторів руху з випуском

Автор: admin від 13-06-2013, 14:23, переглядів: 1 685

Працівники ДАІ привітали юних інспекторів руху з випуском

В середині червня дочекались свого св’ята учні 9-х класів. Школярі успішно здали державну підсумкову атестацію та отримали свідоцтва про середню освіту.
На урочистості з нагоди випуску дев’ятикласників ЗОШ із с. Тетерівки, Житомирського району, зібрались учні, вчителі, батьки та друзі. В актовій залі не було вільного місця. Серед присутній були і працівники ДАІ. Спочатку ніхто не міг зрозуміти цілі візиту автоінспекторів. Але коли до випускників звернувся старший інспектор відділу УДАІ УМВС капітан міліції Микола Яцкевич, всі пригадали, що серед дев’ятикласників є члени загону ЮІР, яких він запросив на сцену.
П’ятеро випускників школи приймали участь в ЮІРівських змаганнях і неодноразово ставали переможцями районних та обласних змагань, неодноразово представляли Житомирську область на Всеукраїнських фіналах змагань юних інспекторів руху. Саме ці ЮІРівці у 2010 році вибороли п’яте місце на Всеукраїнських змаганнях. Усі присутні в залі щирими оплесками вітали ЮІРівців, які отримали почесні грамоти від Державтоінспекції.
- Ми гордимося Вами, - говорить директор школи Олена Самолюк, - за те, що Ви займались дуже корисною справою - пропагування дотримання Правил дорожнього руху. Я бачу, що в залі присутні молоді школярі, які дивлячись на Вас, теж мріють стати ЮІРівцями та допомагати Державтоінспекції в профілактиці дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Від усього серця дякую працівникам ДАІ за всебічну підтримку ЮІРівського руху, адже це дуже необхідна справа.
- Ми ніколи не забуваємо своїх юних помічників, - зазначає начальник УДАІ УМВС України в Житомирській області Олександр Кравченко,- адже звання ЮІРівець не має минулого часу, ЮІР – це назавжди. Ці діти завжди будуть дотримуватись Правил дорожнього руху, навчати своїх друзів, а іноді підказувати навіть дорослим. Тому Державтоінспекція із задоволенням підтримувала, підтримує і буде підтримувати ЮІРівський рух.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: