Наказом Президента України 2014 рік оголошено в Україні Роком учасників бойових дій на території інших держав » Новини Житомира
 
 


Наказом Президента України 2014 рік оголошено в Україні Роком учасників бойових дій на території інших держав

Автор: admin від 14-06-2013, 08:07, переглядів: 2 401

Наказом Президента України 2014 рік оголошено в Україні Роком учасників бойових дій на території інших держав

Наказом Президента України №329/2013 2014 рік оголошено в Україні Роком учасників бойових дій на території інших держав з метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, сприяння поліпшенню соціального захисту таких громадян, їх сімей та з нагоди 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.
13 червня відбулася зустріч голови облдержадміністрації Сергія Рижука, голови обласної ради Йосипа Запаловського із 17 активістами Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни на чолі з головою спілки Павлом Ментовим.
Метою зустрічі був аналіз стану виконання Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Житомирською облдержадміністрацією, Житомирською обласною радою та Житомирською обласною спілкою ветеранів афганської війни. Також обговорювалися проблемні питання, які потребують найскорішого втручання, та можливі шляхи їх вирішення.
Під час зустрічі представник департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Микола Байда розповів про стан виконання основних положень Меморандуму. Про стан виконання Меморандуму з напряму соціально-медичної реабілітації звітував директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас; про стан забезпечення санаторно-курортними путівками ветеранів афганської війни та учасників бойових дій на території інших держав розповіла директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна; про пільгове перевезення ветеранів афганської війни та учасників бойових дій на території інших держав – виконуючий обов\'язки начальника відділу транспорту департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Валерій Ясенецький.
Стосовно забезпечення статутної діяльності Житомирській обласній спілці ветеранів афганської війни у поточному році для провадження статутної діяльності спілки виділено кошти з обласного бюджету в сумі 43,5 тис. грн.
Питання виконання плану заходів, визначених Меморандумом про взаємодію між Житомирською облдержадміністрацією, Житомирською обласною радою та Житомирською обласною спілкою ветеранів афганської війни перебуває на постійному контролі в структурних підрозділах облдержадміністрації.
Нагадаємо, що 15 грудня 2011 року відбулося підписання Меморандуму про взаємодію та співробітництво між Житомирською облдержадміністрацією, Житомирською обласною радою та Житомирською обласною спілкою ветеранів афганської війни. Метою підписання документу є збереження злагоди в суспільстві, покращення рівня життєзабезпечення учасників бойових дій на території Республіки Афганістан та воєнних конфліктів в інших державах, членів сімей загиблих (померлих) і тих, хто пропав безвісти під час війни в Афганістані.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: