Відновлено рух потягу Житомир-Новоград-Волинський » Новини Житомира
 
 


Відновлено рух потягу Житомир-Новоград-Волинський

Автор: admin від 21-06-2013, 15:36, переглядів: 1 735

Відновлено рух потягу Житомир-Новоград-Волинський

21 червня 2013 року, заступник Житомирського міського голови Юрій Мойсеєв зустрівся з представниками ініціативної групи для обговорення питання щодо відновлення руху щоденного дизельного потягу Житомир-Новоград-Волинський.

Понад 80 мешканців м. Житомира, Новоград-Волинського, Житомирського, Червоноармійського, Баранівського, Ємільчинського та Олевського районів у травні 2013 року звернулися до міської та обласної влади з проханням посприяти у відновленні дизельного потягу Житомир-Новоград-Волинський відправленням з Житомира вранці та з Новоград-Волинська ввечері.

«Відновлення руху потягу дасть можливість мешканцям міста добиратись до своїх дачних ділянок, а мешканцям сіл добиратися на роботу, заощаджувати кошти людей пенсійного віку, студентів, сприятиме постачанню до обласного центру продуктів харчування», — зазначили у своєму листі представники ініціативної групи.

Ситуацію прокоментував Юрій Мойсеєв: «Спільно з управлінням праці та соціального захисту населення міської ради ми детально вивчили це питання. Провели наради з керівниками різних залізничних станцій. Врахувавши всі зауваження, було вирішено відновити рух дизельного потягу з 25 червня 2013 року. Надалі працюватимемо над тим, щоб подібних проблем не виникало».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: