В області реалізовуються соціальні ініціативи Президента України з модернізації спортивних споруд для дітей » Новини Житомира
 
 


В області реалізовуються соціальні ініціативи Президента України з модернізації спортивних споруд для дітей

Автор: admin від 26-06-2013, 10:00, переглядів: 1 787

В області реалізовуються соціальні ініціативи Президента України з модернізації спортивних споруд для дітей

За новими соціальними ініціативами Президента України «Діти – майбутнє України» у 2013-2014 роках планується оновлення застарілих спортивних майданчиків загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, що сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя. В області постійно проводиться значна робота щодо покращення матеріально-технічного забезпечення роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
Підготовка провідних спортсменів області здійснювалась на кращих спортивних базах, у тому числі — на базах олімпійської підготовки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України:
 спортивна база с. Березина Житомирського району;
 спортивний комплекс «Динамо», м. Житомир.
З обласного бюджету у 2012 році виділено 900 тис. грн. цільових коштів на придбання автобусу для Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся».
Для школи олімпійського резерву з легкої атлетики придбано стрибкову яму, в ДЮСШ «Авангард» закуплено інвентар для занять відділень плавання та сучасного п'ятиборства.
За рахунок обласного бюджету на суму 986 тис. грн. упродовж літнього періоду 2012 року проведено реконструкцію аварійного даху басейну «Авангард» у м. Житомирі. З червня 2013 року продовжено роботи по реконструкції басейну.
З бюджетів міст і районів упродовж 2012 року виділено близько 4 млн. грн. на капітальний ремонт, будівництво та реконструкцію спортивних баз. На вказані цілі активно залучалися кошти державного бюджету.
Так, за рахунок державної субвенції триває реконструкція стадіону у м. Новограді-Волинському, проводяться роботи по реконструкції та будівництву споруд в Ємільчинському, Червоноармійському, Новоград-Волинському районах.
Завершено будівництво спортивного комплексу у м. Баранівка, на базі якого проводяться заняття Баранівської районної ДЮСШ.
Загальна сума коштів державного бюджету, залучена на покращення стану спортивних споруд області, на червень 2012 році склала 4 млн 100 тис. грн.
Земельні ділянки під будівництво капітальних спортивних споруд зарезервовані в містах Житомирі та Новограді-Волинському, Коростені та Бердичеві. Протягом 2012 року відбулися тендерні процедури по будівництву басейну в смт Ємільчине. Басейн планується здати в експлуатацію у 2013 році.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: