Житомирський академічний обласний музично-драматичний театр завершив свій 69 сезон » Новини Житомира
 
 


Житомирський академічний обласний музично-драматичний театр завершив свій 69 сезон

Автор: admin від 26-06-2013, 19:07, переглядів: 2 174

Житомирський академічний обласний музично-драматичний театр завершив свій 69 сезон

Для колективу цей період був дуже плодотворний та вдалий, каже художній керівник театру, заслужений діяч мистецтв України Наталя Тімошкіна. Робота творчого колективу була визнана у високих колах театрального мистецтва – житомирські актори завоювали гран-прі на ІХ Міжнародному театральному фестивалі "Класика сьогодні" за виставу "Украдене щастя". А глядачеві цей театральний сезон запам’ятався п’ятьма прем’єрами, дві з яких – казки для дітей, одна – моновистава.

Про підвищену творчу активність колективу говорить й той факт, що за півроку він перевиконав план по кількості зіграних на сцені репертуарних постановок на 68 вистав. По-перше, є попит на театральний продукт, каже директор театру Наталя Ростова. А по-друге, в такий спосіб колектив, який знаходиться на самофінансуванні, заробляє кошти для нових прем’єр. Адже за планом на п'ять прем’єр сезону передбачено всього 100 тисяч гривень, яких замало на красиві декорації, костюми, якісний звук та світло, каже Наталя Ростова. Але театр розвивається, і вже готує приємні сюрпризи глядачам на наступний 70 сезон, інтригує директор театру:

"Нашого глядача ми здивуємо. Тому що в художнього керівника дуже багато прекрасних задумів. І сьогодні творчих колектив знаходиться на підйомі. Сьогодні ми вже обговорюємо відкриття сезону та нові плани на найближчу перспективу".

Сьогодні художня трупа чекає на глядача на святковому театралізованому дійстві, яке й закриє 69 сезон. Щоправда квитки в касі вже давно розкуплені.

Загалом в репертуарі Житомирського муздрамтеатру – 29 вистав для дорослих та 14 постановок для дітей.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: