Житомирянка Ліна Шеремет отримала премію Кабінету Міністрів України » Новини Житомира
 
 


Житомирянка Ліна Шеремет отримала премію Кабінету Міністрів України

Автор: news_maker від 1-07-2013, 18:16, переглядів: 3 798

Житомирянка Ліна Шеремет отримала премію Кабінету Міністрів України

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, щороку здійснюється присудження премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Лауреатом цієї відзнаки у 2013-му році за поданням облдержадміністрації стала артистка Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера, лауреат численних всеукраїнських і міжнародних вокальних конкурсів Ліна Шеремет у номінації «За творчі досягнення».
Високі нагороди Микола Азаров вручав молодим українцям з усіх регіонів за особливі досягнення молоді у розбудові України.
Микола Азаров наголошує на всебічній підтримці Уряду молодих ініціативних талановитих людей, зокрема створенні можливостей для їхнього розвитку та самореалізації, розраховуючи взамін на нові інноваційні, нестандартні ідеї, з врахуванням потенціалу та природних багатств держави, з метою виходу вітчизняної економіки на новий рівень.
«Уряд надає великої уваги молоді. Ми на вас сподіваємося, ми на вас розраховуємо», - наголосив Прем\'єр-міністр під час церемонії нагородження молоді, зауваживши, що такі урядові нагороди дають молоді нові стимули, підтримку, натхнення для нових ідей і досягнень.
Микола Азаров наголосив, що молодь – це майбутнє, це нова зміна.
У свою чергу лауреати подякували Прем\'єр-міністру за урядові нагороди та реальні запроваджені кроки з підтримки молоді.
Загалом же лауреатами Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України стали 60 осіб. 32 – від 14 центральних органів виконавчої влади, 20 - від 11 обласних та міських державних адміністрацій, 4 - від Національної академії наук, 1 - від Національної академії педагогічних наук, 3 - від Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». Претенденти представляють 17 регіонів України.
Премія Кабінету Міністрів присуджується з 2000 року молоді віком до 35 років за особливі досягнення, які сприяють розвитку суспільно-економічного життя України, її розбудові та утвердженню міжнародного авторитету.
У 2013 році подано 244 кандидати. Для конкурсного відбору було створено Комітет під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. До Комітету увійшов 21 представник з числа заступників керівників центральних органів виконавчої влади, НАНУ, Верховної Ради України.
27 травня 2013 року на засіданні Комітету визначено 60 лауреатів в 6 номінаціях: за виробничі (8 лауреатів), наукові (15), творчі (10) та спортивні (7) досягнення, за особисту мужність (12), за внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху (8 лауреатів).
Грошовий розмір Премії визначено постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1333 в обсязі 200 неоподатковуваних мінімумів кожна (3400,00 грн.).
Прес-служба облдержадміністрації

Житомирянка Ліна Шеремет отримала премію Кабінету Міністрів України

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: