Житомирянин відстоює честь президента в суді » Новини Житомира
 
 


Житомирянин відстоює честь президента в суді

Автор: news_maker від 10-07-2013, 16:28, переглядів: 1 626

Житомирянин відстоює честь президента в суді

Житомирянин Віталій Єфремов подав позов проти юриста місцевої філії ДП МВС «Інформ-Ресурси» Вадима Лісневського, за те що той образив честь президента України.

«Він при свідках заявив, що нібито левова частка прибутків від діяльності Інформ-Ресурсів йде через керівництво МВС у кишеню самого Віктора Федоровича Януковича. Як громадянин і патріот України, я абсолютно впевнений, що президент нашої країни є кришталево чесною і порядною людиною і для нього є не припустимим брати кошти які незаконно здираються з громадян України.» - каже Віталій Єфремов.

Все почалося з того, що 16 січня цього року співробітники ДАІ вилучили у Єфремова автомобіль і поставили його на штраф майданчик Державного підприємства «Інформ-Ресурси».

Коли житомирянини звернувся до підприємства, щоб забрати своє авто йому відмовили. За час поки він намагався відвоювати свою власність, йому оголосили, що повинен заплатити за стоянку 8 тис. грн.

Лише в березні, коли він, заручившись підтримкою правозахисників вдалося забрати автомобіль.

«Грошей таких у мене не було і я попросив представників «Демократичного Альянсу» допомогти мені. Як виявилось, що за законом після закінчення трьох днів машину зі штрафмайданчика повинні віддати. Коли я сказав про це в ДП «Інформ-Ресурси», їх юрист Вадим Лісневський заявив, що йому плювати на закон і вимагав оплати за послуги, яких я не замовляв», - додає Віталій.

Коли Віталій почав апелювати до того, що подібна схема силового утримання чужої власності і вигання за це коштів є незаконною у відповідь отримав шокуючу заяву.

«Юрист мені поспівчував і заявив, що більшу частину доходів його начальник регулярно відвозить до Києва, до Адміністрації президента, і нібито ці гроші осідають у кишенях особисто Віктора Федоровича. Поскаржився, що в цій схемі занадто багато людей, і розірвати цей ланцюжок нікому не під силу. Я вухам своїм не повірив. Зі мною було ще кілька свідків, вони можуть підтвердити його слова в суді», - каже житомирянин.

Після почутого, Віталій звернувся до прокуратури з проханням розібратися у наклепі на президента, але там порекомендували не звертати на цей інцидент уваги. Тоді свідомий житомирянин вирішив відстояти честь і гідність гаранта конституції в суді.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: