У Бердичівській виправній колонії засуджений скоїв самогубство » Новини Житомира
 
 


У Бердичівській виправній колонії засуджений скоїв самогубство

Автор: news_maker від 15-07-2013, 11:24, переглядів: 1 606

У Бердичівській виправній колонії засуджений скоїв самогубство

Управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області інформує, що 14 липня 2013 року у Бердичівській виправній колонії (№70) засуджений Т., який перебував на тривалому побачені із своєю дружиною громадянкою Т., близько 5 години 20 хвилин вчинив спробу позбавлення її життя шляхом задушення, після чого скоїв самогубство шляхом повішення.
Прибувшими на місце події співробітниками та лікарями установи було надано першу медичну допомогу громадянці Т., які дали позитивний результат і на даний час її життю та здоров’ю загрози не існує, а також проведені реанімаційні дії засудженому Т., які результатів не дали. На місце пригоди було викликано бригаду швидкої медичної допомоги, яка констатувала біологічну смерть засудженого.
Поряд з цим на місце події викликано слідчооперативну групу Бердичівського МРВ УМВС України в Житомирській області та поінформовано про ситуацію органи прокуратури. Дана подія зареєстрована в Книзі обліку інформації про пригоди Бердичівської ВК-70 та в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.
Зі слів громадянки Т., вона вважає причиною вчинку чоловіка надання нею показів підчас судового засідання, що не підтвердило алібі чоловіка щодо його непричетності до вчиненого злочину.
За інформацією заступника начальника управління ДПтС України в Житомирській області полковника внутрішньої служби Анатолія Бобриньова, засуджений Т. для відбуття міри покарання прибув до Бердичівської ВК-70 4 липня поточного року із Чортківського слідчого ізолятора.
Раніше він був неодноразово засуджений за скоєння особливо жорстоких злочинів – двічі за скоєння умисних убивств при обтяжуючих обставинах, зокрема вбивство рідних батьків та вбивство поєднане із зґвалтуванням, а також за скоєння грабежів та розбійних нападів, остання судимість, за яку він відбував покарання, була також за скоєння розбійних нападів.
По прибуттю до установи він та його дружина скористалися своїм правом на тривале побачення. Встановлено, що зі своєю дружиною засуджений познайомився шляхом листування під час попереднього відбуття покарання за скоєні злочини в місяцях позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: