У серпні на Житомирщині стартують змагання з футболу на Кубок чемпіонів серед сільських команд » Новини Житомира
 
 


У серпні на Житомирщині стартують змагання з футболу на Кубок чемпіонів серед сільських команд

Автор: news_maker від 17-07-2013, 18:23, переглядів: 1 425

У серпні на Житомирщині стартують змагання з футболу на Кубок чемпіонів серед сільських команд

Нарада щодо підготовки та організації змагань з футболу на Кубок чемпіонів серед сільських команд області, а також попереднє жеребкування відбулися 17 липня в обласній раді. Про особливості проведення цьогорічних матчів начальників відділів сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій та голів районних федерацій з футболу поінформували перший заступник голови обласної ради, голова організаційного комітету змагань Володимир Арешонков та заступник голови Житомирської районної ради, заступник голови оргкомітету Руслан Павлюк.
Відповідно до положення про Кубок чемпіонів, затвердженого головою обласної ради Йосипом Запаловським, метою змагань є популяризація та піднесення престижу футболу, забезпечення дозвілля та залучення до занять футболом широких верств населення, підвищення рівня майстерності футболістів, визначення кращого футбольного колективу області серед сільських та селищних команд. Вперше футбольні змагання на Кубок у селах області відбулися у минулому році. Результати 2012 року дозволяють сподіватися, що, заручившись досвідом і підтримкою представників місцевої влади, і цього року громади проявлять активність і наполегливість на шляху до спортивних звитяг.
«Минулий рік показав надзвичайно велике зацікавлення жителів територіальних громад, спонсорів, усіх тих, хто підтримав учасників змагань, у проведенні цього спортивного заходу. Завдяки змаганням з футболу саме серед сільських команд, вдалося виявити нових людей з числа депутатського корпусу, які гідно представили область на Всеукраїнській спартакіаді серед працівників органів місцевого самоврядування, де наша футбольна команда посіла 5 місце», – розповідає Володимир Арешонков.
Перший заступник голови обласної ради наголосив на тому, що нинішній рік має дати вищі результати, адже збільшилася кількість змагань, які проводилися серед населених пунктів окремих районів області. «Жоден з районів Житомирщини не відмовився від участі, тому є надія об’єднати у цих змаганнях всю область», – відзначає перший заступник голови обласної ради. Цьому сприятиме і проведення «сліпого» жеребкування команд-учасників, у результаті чого, наприклад, команді Лугинського району може випасти футбольний поєдинок з командою Андрушівського району, Ружинського району – з командою Олевського району тощо.
«Найголовніше наше завдання – залучити сільських футболістів показати себе не тільки у себе в селі, а на теренах всієї області», – підхоплює Руслан Павлюк і як заступник голови оргкомітету звертає увагу представників районів на умови проведення змагань. Документи для участі у них райони можуть подавати до 22 липня. На іграх Кубку дозволяється заміна 7 гравців з числа 18 внесених у рапорт. Лише 7 учасників команди можуть бути жителями інших територіальних громад. Попередня дата першого матчу на Кубок чемпіонів серед сільських команд – 3 серпня.
Прес-служба обласної ради

Категорія: Новини Житомирщини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: