ДемАльянс знайшов нападників на активіста. Міліція – поки ні » Новини Житомира
 
 


ДемАльянс знайшов нападників на активіста. Міліція – поки ні

Автор: news_maker від 18-07-2013, 12:23, переглядів: 1 356

ДемАльянс знайшов нападників на активіста. Міліція – поки ні

Минув тиждень з моменту побиття активіста Демократичного Альянсу Віктора Топольницького. Троє невідомих, які напали на відомого правозахисника досі не заарештовані.

На сьогоднішній день у міліціонерів немає ні затриманих, ні підозрюваних. «Проводяться слідчі дії» – єдина фраза, яку довелось чути цього тижня від силовиків. Як повідомляють потерпілому у радомишльському райвідділку УМВС, навіть не встановлено власників авто, на якому зникли нападники.

«ДемАльянс вже встановив цих осіб і готовий надати дану інформацію слідству. Однак, питання – чому ми утримуємо своїми податками безпорадних правоохоронців, які не здатні навіть провести елементарних слідчих дій? Як так, що громадськість просувається у своєму розслідуванні швидше ніж уповноважені органи!?» - обурюється голова Житомирської організації партії «Демократичний Альянс» Дмитро Ткачук.

Потерпілий, Віктор Топольницький, вже подав до Радомишльського районного суду скаргу на бездіяльність начальника слідчого відділу Радомишльського РВ УМВС в Житомирській області підполковника міліції О. В. Гальченко, яка полягає у невжитті заходів безпеки щодо потерпілого та його сім’ї.

У партії попереджають – у разі якщо будуть спроби “спустити все на гальмах”, як це сталось зі справою про заклеювання дверей активістів, або з Топольницьким щось повторно трапиться, відповідальними за це будуть представники правоохоронних органів, а конкретно начальник слідчого відділу Радомишльського РВ УМВС Олег Гальченко.

Демальянсівці нагадують про персональну кримінальну відповідальність за бездіяльність, службову недбалість та сприяння злочинцям.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: