У одному з житомирських парків з`явився безкоштовний WIFI » Новини Житомира
 
 


У одному з житомирських парків з`явився безкоштовний WIFI

Автор: news_maker від 18-07-2013, 12:34, переглядів: 1 488

У одному з житомирських парків з`явився безкоштовний WIFI

Відтепер завдяки Житомирській обласній організації партії «УДАР Віталія Кличка» у зоні відпочинку «Замкова гора» по вул. Кафедральній у Житомирі можна отримати вільний доступ до мережі Інтернет.

Безкоштовна WI-FI зона стала можливою завдяки ініціативі житомирського сайту «Гора.zt.ua», чию пропозицію підтримала обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка».

«У наш час інформаційних новацій, швидкісного розвитку комп’ютерних технологій та надлишку інформації сучасна людина просто повинна бути у вирі подій та володіти найостаннішою і найсвіжішою інформацією, - зазначила помічник народного депутата Рустама Раупова, керівник прес-служби Олена Лисенко-Дворак, - Ми підтримали цю ініціативу, тому що це дозволить людям бути більш сучасними та розвинутими, а це той спосіб життя до якого повинна прагнути Україна, щоб довести свою гідність стати європейською державою».

Підключитися до мережі можна знайшовши у своєму пристрої логін «UDAR». Наразі близько 200 користувачів одночасно може підключатися до мережі.

У найближчих планах покрити мережею найвіддаленіші куточки парку.
WIFI працює тільки поблизу каменю та ближче до готелю Reikartz.
Нагадуємо, що завдяки карті безкоштовного WIFI ви можете знайти точку доступу і поблизу свого будинку. Зараз на карті 40 точок безкоштовного WIFI. Не будьте байдужими до проекту допоможіть знайти ще безкоштовні точки доступу до інтернету у Житомирі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: