В мисливських угіддях Житомирщини визначили терміни полювання на сезон 2013-2014 року » Новини Житомира
 
 


В мисливських угіддях Житомирщини визначили терміни полювання на сезон 2013-2014 року

Автор: news_maker від 18-07-2013, 13:22, переглядів: 2 018

В мисливських угіддях Житомирщини визначили терміни полювання на сезон 2013-2014 року

Про це інформує прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства. На качок, куликів, гусок та перепела полювання відкриється 17 серпня і триватиме по 27 жовтня. З 1 серпня дозволене індивідуальне полювання на самців лося, оленів європейського та плямистого і кабана , а на самок цих тварин – з 1 вересня. Колективне та облавне полювання відкриється з 26 жовтня. З цього ж дня можна буде полювати на бобра, куницю, норку американську, єнотовидного собаку, лисицю та вовка. З 1 жовтня розпочнеться полювання на борсука, а з 2 листопада – на зайця-русака. Днями полювання визначені: на пернату дичину та неліцензійні види хутрових тварин – субота та неділя; на диких парнокопитних та ліцензійних видів хутрових тварин при індивідуальному полюванні – усі дні тижня, а при колективному та облавному – субота та неділя.

Денна норма добування пернатої дичини одним мисливцем полювання не повинна перевищувати: гусей – 1; перепілок – 10; качок – 3; лисок – 3; куликів – 10; голубів – 10; курочки водяної – 4; норця великого – 2; пастушка – 3.

Денна норма добування зайця-русака одним мисливцем – одна голова. Норми добування куниці кам’яної, норки американської, єнотовидного собаки, лисиці та вовка не лімітовані.

Полювання на зайця-русака, куницю кам’яну, норку американську, єнотовидного собаку, лисицю та вовка проводиться за відстрільними картками у межах установленої пропускної спроможності мисливських угідь.

Добування єнотовидного собаки, лисиці та вовка дозволяється здійснювати також під час полювання на інші види мисливських тварин.

Полювання на диких парнокопитних тварин проводиться за ліцензією.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: