В’їзд на Михайлівську перекриють » Новини Житомира
 
 


В’їзд на Михайлівську перекриють

Автор: admin від 22-07-2013, 17:38, переглядів: 1 338

В’їзд на Михайлівську перекриють

22 липня 2013 року, перекриють в’їзд на вулицю Михайлівську зі сторони вулиці Лятошинського. Про це повідомив заступник Житомирського міського голови Юрій Мойсеєв.

За його словами, перекриття здійснюється із врахуванням чисельних звернень громадських організацій і мешканців міста Житомир.

«Розглядалося два варіанти перекриття вулиці — встановлення шлагбауму і клумб. Раніше при цьому в’їзді майже рік функціонував шлагбаум, проте його зламали. Для того, щоб встановити міцніший шлагбаум та обладнати місце відео спостереженням і пультом управління потрібно близько 75 тис. гривень. Ми обговорюємо з підприємцями, які працюють на вулиці Михайлівській, питання співфінансування, тому що для міського бюджету — це значні кошти. В інтересах підприємців ми могли б визначити час, скажімо, з шостої ранку до восьмої години ранку, для підвозу товару до магазинів», — зазначив Юрій Мойсеєв.

Наразі перекриття здійснюється шляхом встановлення клумб, доглядати і обслуговувати які буде КП «Зеленбуд».

Заступник міського голови висловив сподівання, що житомиряни бережно ставитимуться до клумб. Адже таке перекриття дасть можливість вулиці Михайлівській дійсно стати пішохідною, де можна безпечно прогулятися і показати її гостям міста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: